November pins

Jeg trodde jeg hadde laget et innlegg for i dag jeg, men neida. Der har jeg bommet og latt hele dagen gå uten å klikke meg innpå her engang. Men jeg skal fortelle dere hva jeg har gjort i dag. Jeg har rensket ut av alt det overflødige på kjøkkenet, vasket skap og skuffer og sortert alt fint på plass igjen. Sykt deilig men fy faen så sliten jeg er. Holdt på siden i dag tidlig. Jeg har også vasket sengetøyet og strøket det. Det er så tungt å stryke dobbeldyne! Men blir jo helt nydelig etterpå! Skal vise dere bilder fra leiligheten snart. Har smått begynt å pynte til jul, så da må dere få se! Jeg skal ikke gå helt crazy i år, men litt pynt må man ha!

Hver måned viser jeg dere mine pins fra Pinterest og pinsene for november ble veldig julete. Det er nemlig der jeg får mye av min inspirasjon. Elsker å klikke meg inn der. Har hatt julestemning i en måned nå. Skjønner ikke at jeg enda har den barne-forventningen med alt som omhandler jul. Jeg er 24 år gammel. Har forsatt de sommerfuglene i magen av å tenke på jul, haha :-) Er det noen som er eldre enn meg som forsatt har de?

Som dere kanskje ser så er planene mine å lage pepperkakehus, litt diy/juleverksted, bake og lage fine julegaver! Gleder meg over at vi endelig er i desember altså, for da føler jeg det er akseptert å være helt jule-crazyyy! Haha :-)

Nå er Audun rett rundt hjørnet her. Han har vært vekke siden mandag og jeg har savnet han hver eneste dag! Hater å fortelle at han er bortreist for jeg er så redd, men jeg sov med nøklene i døren i dag og overlevde.. Så jeg har vel en engel eller to som passer på meg :-) Haha.. Hva skal dere i dag? Jeg gleder meg til å vise Audun leiligheten og spise middag med han. Han har sikkert masse å fortelle! Hva gjør dere i kveld?

__________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Har sortert klær for å gi til Fretex jeg, Greit å kunne bidra litt når en har mye. Håper noen får nytte av dem. Ha en god kveld og så godt at Audun har kommet hjem til deg, 😊
martaalise
martaalise,
Smart 😊 Ja jeg har også gitt en del , vinn vinn! Ja super digg! <3 håper du får en nydelig helg!
nouw.com/martaalise
anneliaaland
anneliaaland,
I dag skal jeg slappe av og kose meg, før jobbhelg 😊 Ha en flott helg <3
nouw.com/anneliaaland
martaalise
martaalise,
FLink du er <3
nouw.com/martaalise
helene
,
Elsker pintrest <3 får lyst til å lage såå mye haha! de har så mye fint der 😊