#nouw30Daychallenge

Æhhhh.. Nå skriver jeg for harde livet her. Det er nemlig bare noen få minutter igjen før Nouw (bloggplattformen jeg blogger for) stenger på melding til en konkurranse de skal ha en mnd fremover. Og jeg vil så gjerne vinne! Premien er en tur til Paris ass! For to stk.. Kunne dratt alene jeg, men om jeg vinner skal jeg ha med en venninne <3 Så om noen av dere venninner leser dette nå, så må dere oppføre dere de neste 30 dagene ;-) Haha! Blir en konkurranse for dere også!

Neida. Men jeg vil gjerne vinne! Konkurransen går ut på at man skal blogge minst én gang om dagen og forbedre seg på disse dagene, nå mål osv. Mine mål har dere sikkert hørt før, men jeg har innslag av noen nye <3

gode rutiner for matoppskrift

Et av mine mål den kommende måneden er å komme i gang med matoppskrifter igjen. Etter en lang pause er jeg klar igjen. Kommer en ny oppskrift allerede i morgen :-) Jeg hadde faste dager som onsdag og søndag før jul og fulgte de ganske bra opp, men den siste tiden med jul og alt - så sklidde ALT ut! Haha :-) Men jeg elsker jo å lage nye oppskrifter, ta bilder og dele med dere <3 Så jeg skal bli flinkere fra nå av!

ta bedre bilder

Jeg har et kjempe bra kamera, men føler ikke at jeg utnytter det til det fulle alltid! Så jeg skal se videoer for å lære mer, bruke tid på å teste ulike lys og bli generelt bedre til å ta bilder. Ta med meg kamera oftere og be venninnene mine ta bilder <3 De er så lette og enkle å spørre, men er ikke alltid jeg tar med kamera når vi skal noe.. Så det skal jeg ha i bakhodet fremover :-)

ha personlige innlegg oftere

Er det noe jeg ofte får spørsmål om, så er det om jeg kan ha personlige innlegg oftere! Klart jeg kan det! Jeg må bare investere mer tid i det. Har masse på lager, men jeg får meg ikke alltid til å trykke "publiser". Med alt som har vært og kommer, så har jeg nok å ta av! Det kommer :-) <3 Tusen takk for at dere veileder meg!

svare på kommentarer

I det siste har jeg blitt flinkere på dette punktet, men jeg skal prøve å holde det slik - og ikke skli ut igjen! setter jo kjempe stor pris på dere som kommenterer og jeg lever ofte på kommentarene jeg får av dere. Så det skal jeg IKKE slutte med! Alle får svar <3

høre med på dere

Nå føler jeg nesten at jeg skal stille til valg og må selge meg selv på best mulig måte. Haha. Men det er jo litt sånn nå. Så ja, jeg skal begynne å høre på dere. Synes jeg gjør det ofte, men feks; jeg får ofte spm om treningen min og om jeg kan blogge om det - men sjeldent at jeg gjør det! Kan starte med å si at jeg trente i dag! 55 min på mølla - 15 intervaller og resten småjogging! Ingen styrke i dag for jeg hadde dårlig tid.

få et nytt design

Jeg er SÅ dritt lei av headeren min. Jeg må skaffe meg en ny en! Kanskje til uka eller neste. Men jeg er desperat etter noe nytt! HELP!!!

komme meg opp fra dalen

Det er ikke noe hemmelighet at i de siste dagene har jeg vært i en dyp dal! Dette skal jeg gjøre noe mer fremover. Når jeg vet at Audun har det bra, så er det mye lettere for meg å fungere her på utsiden! Jeg skal prøve å smitte det over på bloggen. Dette er kanskje det viktigste punktet for meg.. Hvordan jeg har det har så mye å si på kvaliteten på bloggen.

følg meg gjerne på snapchat: martalise

Sånn! Da var jeg ferdig med dagens viktigste innlegg. Tusen takk for at dere stikker innom her <3 Nå vet dere hva mål jeg har satt meg. Så om jeg sklir ut, må dere kjefte på meg - haha!

I dag har jeg vært hos Audun og det var et positivt besøk. Han har lagt på seg 8 kg og levd normalt siden sist. Eller, så normalt som det går an i hans situasjon ;-) Nå venter overflytting til Stavanger - mest sannsynlig. Jeg oppdaterer dere på det! Det var i hvertfall veldig deilig å se han igjen. Herregud <3 Vi hadde det veldig koselig og hadde kanskje det viktigste besøket jeg har hatt. Vi fikk snakket ut om en del jeg aldri har delt på bloggen her før, og alt føltes mye lettere når jeg dro derfra. Nå teller jeg ned dagene til neste uke. Håper jeg rekker å besøke han før jeg drar!

#nouw30daychallenge

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Rebecca A.,

Yo go girl! 😊
Vurderte å være med på denne konkurransen selv, men merker at jeg ikke har kommet helt inn i det enda. Så da tar jeg konkurransen igjen neste år! hehe. Ønsker deg alt vel. Og husk nå å gjøre det hver dag, hadde vært gøy om du vant! 😊 En tur til deg og din venninne hadde du fortjent 😊 Tenk positivt, så ordner det seg for snille jenter og gutter 😊

www.nouw.com/rebeccaanstacia
martaalise
martaalise,
Haha, yoyoyo <3 Ja, nå må jeg stå på!!! :-O Tusen takk Rebecca <3 både for denne og de andre fine kommentarene <3 fikk bilde av den andre kommentaren din på snapchat der noen påstod at jeg hadde skrevet den kommentaren selv, hehehehhehehe.....
nouw.com/martaalise
Maria
,

Hvis han kommer til Stavanger så er det bare å komme på kaffe hos meg 😊 haha. Vet ikke hvordan du stiller deg til å møte blogglesere, men tilbudet er der hvertfall 😊)

martaalise
martaalise,
Så søt <3 det hadde vært kjempe koselig!! 😃
nouw.com/martaalise