#nouw30daychallenge

Hello monday..!

God mandag folkens! Er dere klare for en ny uke? DET ER JEG! Jeg elsker mandager! Haha.. Bare kødda. Det gjør jeg ikke! Men det er litt motiverende å starte på nytt.. Det er vel kanskje det eneste som er "digg" med mandager.. Ellers er de bare irriterende og det siste jeg skal, er å pakke på dere at mandager er gøy! Men det går jo an å gjøre det beste ut av det da.. Så i dag skal jeg betale regninger (woho), jogge, gjøre yoga og blogge som en helt. Hva er deres plan i dag?

Dere lurer kanskje på overskriften min og det skal jeg fortelle dere om nå. Nouw har nemlig en konkurranse ute som er for alle oss som blogger på denne plattformen. Les HER. For dere som ikke visste det så er Nouw skandinavias største bloggplattform og jeg har blogget for dem i snart 1 år. Woho! Det må feires :-) Haha.. Men over til konkurransen! Vinneren får en tur til London og selv om jeg aldri vinner noen ting, så skal jeg melde meg på for konkurransens hensikter støtter jeg veldig. Den skal inspirere og motivere oss bloggere til å prestere enda bedre og utfordre oss der vi kan. I tillegg er kriteriene for å være med at man skal blogge én gang per dag, men det er ingen sak for meg da jeg elsker å klikke meg inn her og jeg blogger minst én gang om dagen.. Men dette vet dere jo, i hvertfall dere faste som støtter og følger! Det siste jeg skal få med nå som jeg melder meg på konkurransen er mine mål for februar.. Og de kommer under her;

februar mål for bloggen

1. VINNE - Første punkt må jo selvfølgelig være å vinne konkurransen (haha). Det er selvfølgelig hovedmålet!

2. KATEGORIER - Fokusere på kategorier som ikke får så mye oppmerksomhet til vanlig. De kategoriene jeg er flinkest til å oppdatere er helt klart "hverdag og fest", "mat og trening" og "mote og skjønnhet". Jeg skal i februar bli flinkere til å oppdatere "videoblogg", "diy, interiør" og "personlig". Så om dere har noen tips her må dere gjerne komme med det! Mange av mine innlegg er faktisk tips og spørsmål jeg får fra lesere. Bloggen går faktisk ikke rundt uten dere.

3. SVARE PÅ KOMMENTARER - Mitt tredje mål blir å svare på kommentarer med en gang. Har allerede prøvd det ett par dager og det har gått greit. Det er ikke det at det er slitsomt å svare på kommentarer. Men jeg leser de ofte mens jeg gjør noe annet.. Blir glad mens jeg leser men så går jeg videre på noe annet. Jeg burde svare med en gang slik at det ikke hoper seg opp. Det er jo så hyggelig når dere kommenterer. Så fra nå av skal jeg svare dere raskt! På den måten tror jeg at jeg også kommer til å få flere som stikker innom og legger igjen noe. Det kjedeligste som finnes er jo når man spør eller kommenterer noe.. Også får man ikke svar på flere dager..

4. DELE BLOGGEN - Okei, jeg er verdens dårligste til å dele bloggen min. Jeg deler den på min offisielle facebookside HER, og litt på snapchat men ellers så ligger jeg langt bak.. Jeg har jo min egen personlige facebookside jeg kan dele den på, be venner om å gjøre det, og kjøre på instagram også. Men jeg synes det er drit skummelt å be andre om å dele videre og jeg kvir meg i magen om å tenke på at jeg maser på folk om bloggen. Så plis, del! Så slipper jeg å be venner om det, haha... Ser andre bloggere er drit flinke til å dele bloggen sin. Kunne ønske jeg hadde baller til det... Det skal jeg prøve å få i februar!

5. FÅ HØYERE STATISTIKK - Jeg har i flere måneder nå hatt utrolig god statiskk. I går hadde jeg 8500 unike lesere og det har vært flere slike dager denne uken. Det blir litt på en måned altså! De dagene jeg har hatt minst på, har jeg hatt rundt 4000! Er ikke det sykt bra? :-) Og visninger er det enda mer, og det gjør meg kjempe glad - for det betyr at de som er innpå her, er innpå flere ganger om dagen. Det varmer blogg-hjertet mitt! Men selv om jeg har hatt god statistikk, så skal jeg ikke lene meg på det. Jeg skal selvfølgelig prøve å få enda bedre. Om dere ser på topplisten her på Nouw i Norge så kniver jeg frem og tilbake om første plassen. Akkurat nå er jeg på første, men det snur fort også er jeg på andre. Jeg vil gjerne være på topp hele tiden jeg ;-)

Så.. Nå må dere heie på meg og krysse fingrene! Jeg hadde elsket å dra til London sammen med Audun.. Så koselig å ta en kjærestehelg i en av de mest romantiske byene jeg vet om.. Dessverre har jeg kun vært der med mamma og de. Og det var ikke så romantisk. Haha.

Nei, nå skal jeg faktisk lage litt innlegg også komme meg ned på matten. Yoga-monday it is! Har faktisk sluntret unna de siste dagene. Har blitt mye tur da. Men i forhold til hvor mye dritt vi har unnet oss, så burde vi trent et hakket meg :-) Hmmmm.. Ja! Det var dagens mas fra meg. Håper dere får en nydelig og bra mandag og dere må gjerne stikke innom igjen senere. Lover et råbra OG saftig innlegg ;-)

____________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på snapchat: martalise

#nouw30daychallenge

Marta Alise

Liker

Kommentarer

irenekeser
irenekeser,
Dette blir gøy! Lykke til 😊
nouw.com/irenekeser
Turid
,
Krysser fingrene og heier på deg 😊
martaalise
martaalise,
Takk for det Turid <3
nouw.com/martaalise
Caroline,
Så gøy - lykke til 👍 Heier på deg🙏
carolinemyhre.no
S
,
Mye lykke til! Fint bilde av deg foresten