Noen er så jævlig teite

I går så jeg noe som provoserte meg grenseløst: Jeg er medlem av en gruppe på facebook hvor folk deler alt mulig fra tips til spørsmål/bilder. På denne gruppen finnes det også ett par bloggere, inklusive meg som deler blogginnlegg 2-3 ganger i måneden. I går var det en ung jente som delte bloggen sin og spurte fint om vi andre i gruppen kunne kommentere av hva vi skulle likt å sett mer av på bloggen. Ergo; et helt enkelt spørsmål som kan besvares om man vil eller ikke.

Men så kom det som provoserte meg... Første kommentar kom fra en dame som mente dette ikke var greit. Her er kommentaren hennes:

Også svarte jeg som bilde nedenfor:

Vanligvis gidder jeg ikke å bry meg når det er drama eller upassende kommentarer på grupper. Jeg er ikke facebook-politi men denne gangen klarte jeg ikke å dy meg! Jeg ble så irritert for jeg føler så med denne bloggeren, og jeg har kjent på den "misunnelsen" fra enkeltmennesker. Både kjente og ukjente.

Jeg forstår ikke den bitterheten mot bloggere som har oppstått. Man hører KUN om de kjente bloggerene som tjener mye penger. Det er ikke mye mediadekning til dem som gjør det kun fordi de har lyst og for å ha en slags hobby. Så selv om én blogger tjener 1 mill i året på det, så betyr ikke det at 300 000 andre bloggere gjør det samme. Det finnes mange bloggere i Norge og flesteparten har nok ikke penger som motivasjon.

Men om de skulle være så heldig å få blogging som hobby OG jobb så er jo ingenting bedre. Hvor fantastisk er det ikke når man går fra å elske hobbyen sin, til å kunne tjene litt penger på det? Støtter vi ikke maleren på gata om han klarer å tjene noen kroner på maleriene sine som han bruker 8 timer på hver dag? Hvorfor er vi så misunnelig?

Jeg synes det er så fantastisk når noen følger drømmene sine og jeg håper jeg gjør det samme en dag, men uavhengig om jeg klarer det eller ikke; hvorfor skal jeg ikke unne andre det?

​Jeg skrev om dette med blogging og betaling for noen uker siden. Hva en blogger faktisk tjener! Les gjerne det HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Piavinningland
Piavinningland,
Dette var et helt fantastisk innlegg, og jeg er så uteolig enig! Du får virkelig sakt det 😃👍🏻
nouw.com/piavinningland
martaalise
martaalise,
Takk for det Pia <3
nouw.com/martaalise
4angelcaos
4angelcaos,
Jeg er så enig med deg! Da jeg startet bloggen min fikk jeg hele tiden høre at jeg kun gjorde det for pengene sin del.. Veeel jeg tjener ikke et øre på å skrive på bloggen min 😊
nouw.com/4angelcaos
martaalise
martaalise,
Haha folk ass! Tenk å si noe sånt :-O Alle er ikke motivert av penger..
nouw.com/martaalise
4angelcaos
4angelcaos,
Tenker at penger er bare en bonus 😊
nouw.com/4angelcaos
celinastamper
celinastamper,
Åh jeg blir så provosert av enkelte mennesker... helt utrolgi hvor mye ALT irriterer dem!
nouw.com/celinastamper
martaalise
martaalise,
Marianne kjøllen
,
Kjempe bra skrevet og dere har min fulle støtte 😃 Hilsen Marianne
martaalise
martaalise,
Takk Marianne <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Veldig enig, viktig og følge drømmene sine <3
martaalise
martaalise,
Gunnhild
,
Som Helene sa, følg dine drømmer og aldri la noen tråkke ned på deg! Dere bloggere får alt for mye ris hver eneste dag. Kan det skyldes janteloven og en porsjon misunnelse?
martaalise
martaalise,
Helt sikkert 😉
nouw.com/martaalise