Noe jeg drømmer om akkurat nå....

1. Dra til samenes verden å få oppleve naturen og kulturen deres. Jeg har alltid ønsket å se den delen av Norge og det ser så eksotisk ut! Gi meg en samekjole og en lavvo!

2. Thailand... Jeg har vært i Asia en gang, og det var i Kina. Men det kan ikke sammenlignes med Thailand og de landene der borte. Jeg har så lyst til å oppleve thaimat, de fine strendene og markedene.

3. Brasil! Før jeg og Audun ble ett par snakket vi alltid om å reise vekk sammen, selv om vi ikke kjente hverandre. Men vi ville bare vekk og da var det Brasil han drømte om. Og nå drømmer jeg også om det! Synd det bare blir et farligere og farligere land... Det ser så vakkert ut!

Vi snakker hele tiden om å dra vekk før det blir rettssak og alvor.. Vi har så lyst til å få til en tur. Dessverre ser det ikke ut som vi klarer det. Tiden går såå fort, det er helt skrekkelig! Det er så rart, fordi nå som vi gruer oss til noe, så går tiden lynraskt. Men jeg er sikker på, at den dagen jeg sitter her i sofaen uten Audun og venter på han og har det kjipt, så kommer jeg til å kunne telle minuttene for tiden kommer til å gå så seint....​

​Veldig kjipt at rettssaken er rett rundt hjørnet og at vi har så mye å gjøre før, under og etter. Plutselig er det sommer og da venter andre utfordringer. Audun sier jeg bare må reise når det passer meg, men jeg kommer ALDRI til å dra fra Norge uten han. Ikke engang om det er en helg en gang. Det er ikke fordi jeg må ha han med meg overalt jeg går. Men jeg vil ikke oppleve noe uten han mens han sitter inne å kjeder seg.. Det er bare urettferdig og teit av meg. Så Thailand, Sameland og Brasil for vente noen år...

(Bildene er hentet fra google)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Almira
,
Du er dønn ærlig du Martha... Det er så godt å lese en slik blogg. Du legger ikke skjul på de utfordringene og ting som blir "ødelagt" når man velger et slikt liv og en slik mann. Forstår ikke hvordan noen kan si at du glorifiserer det å leve med en mann som skal i fengsel. Du er bare ærlig. Uavhengig om det er opptur eller nedtur. Har aldri vært i miljøet men om jeg hadde fått sjansen til å møte en mann som Audun, hadde jeg vært lykkelig for resten av livet. Vi gjør alle feil, men få ordner opp og er en ekte sjel som Audun. Den kjærligheten han gir deg klarer jeg ikke å beskrive. Du er så heldig.. Håper du vet det! Stå på!! Thailand og Sameland kan vente 😄
martaalise
martaalise,
Åhh takk Almira! Veldig koselig kommentar! <3 Trengte jeg å høre! Jeg har heller aldri vært i miljøet, og alt tilsa vel egentlig at vi aldri skulle treffe hverandre. Men så endte vi opp sammen likevel 😃 Utrolig..
nouw.com/martaalise
lene
lene,
Huff, jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; den posisjonen du er i.. Det virker helt forferdelig. Eneste lyset i enden av tunellen er vel at en dag er alt over og dere kan reise på tur så mye dere vil, men det er en fattig trøst når det er så lenge til.. Du er sterk <3
nouw.com/lene
Stine,
Kofte. Ikke samekjole, eller drakt, eller kostyme. Hehe, sorry- men er reindriftssame selv, så måtte bare rette på det 😊 Men velkommen skal du være!
seanti.blogg.no
martaalise
martaalise,
Hei Stine! Så kjekt!! Det virker så spennende! Ja, har fått noen rettelser siden jeg la det ut, men det regnet jeg med, haha 😊 Men fra nå av vet jeg det!
nouw.com/martaalise
helene
,
Stå på Marta, dere kan reise masse senere i livet <3 drømmer virkelig om varmere strøk nå som det snør og snør.. har vært så deilig å kjøre på tørre veier, så kommer den forbanna snøen igjen.