​Noe jeg anbefaler - fredagslisten

...å spise: yoghurt med honning. Snakk om fin kombinasjon! Har du honning fra bondegård, slik som oss, så anbefaler jeg å ta så mye som du skal ha i mikrobølgeovnen. På den måten er det enklere å helle honningen :-)

...å se: About Time. Den filmen er SÅ skjønn og romantisk! Denne har vi sett ett par ganger og jeg elsker musikken, skuespillerne, dialekten, landskapet og handlingen.

...å trene: danse zumba med en venninne eller kjæreste. Jeg og Audun hadde det SÅ gøy på Zumba time.. På tide at vi gjør det igjen! En morsom og sporty date!

...å følge: Lucas Simonsson. Han er den morsomste jeg følger på facebook! Små klipp som gjør narr av oss kvinner, litt sånn "typisk oss"-ting. Han er så frekk altså, haha og det er så gøy!

...å gjøre: Rydde i kjøkkenskap/sminkevesker/skuffer. - Noe man ALLTID utsetter men som føles SÅ godt når det er gjort!

..å kjøpe: juicemaskin! Jeg har fått helt dilla på juicing og anbefaler dere å gjøre det samme :-)

...å lese: bloggen min ;-) Haha...

God fredag! En liten fredagsliste til dere om ting jeg anbefaler akkurat nå :-) Jeg stod i opp i dag, vasket hele leiligheten og laget meg en ertesuppe (ikke fra bunnen av). Stresser litt med det hullet jeg har etter operasjonen med visdomstannen. Får så lett mat ned i der, og jeg blir så irritert! Graver det ut med q-tips og det er ikke så lurt for da begynner jeg å blø! Står på badet og skriker, har lyst å rive av meg håret - så sur blir jeg! Så idag, skal jeg bare suppe meg mett med juice, smoothie og toro-supper! :-) Håper jeg overlever, haha! Hva skal dere i helgen?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

nettothoughts
nettothoughts,
Åhr, About Time er så nydelig <3 Gråter hver gang.
nouw.com/nettothoughts
martaalise
martaalise,
ja den er skjønn!
nouw.com/martaalise
helene
,
God Fredag 😊 jeg har akkurat vasket i leiligheten, mangler å støvsuge.. skal ikke noe spesielt i helgen utenom IKEA<3 håper dere får en fin helg 😊
martaalise
martaalise,
Flinke deg 😃 Håper du har hatt en fin helg <3
nouw.com/martaalise
Rebecca Iversen
,
Høres ikke noe godt ut å grave i det hullet med q-tips. Vil vel ikke anbefale deg å gjøre det. Spør heller tannlege om sprøyte som du kan skylle hullet med 😊 god helg <3
martaalise
martaalise,
nei... jeg burde ikke gjøre det 😐 har gjort det hver dag siden, kommer aldri til å bli healet!
nouw.com/martaalise