Noe jeg...

...har lyst på: En sydentur med Audun! Men så har vi blakket oss på interiør... Brownies... Men så prøver jeg å være sunn! Haha. Hverdagsproblemer!

...liker å se på: Når Audun sover ♥ Han er så deilig, herregud!

...gleder meg til: Verdens beste artist, Melissa Horn, skal ha konsert her i Norge i februar og rundt 22 februar har vi booket konsert med henne i Bergen. Så da får vi hørt fin musikk og sett mamma og de samtidig. Gleder meg helt vilt! Jeg har vært på konsert med henne før og det var magisk.

...gruer meg til: Samtidig som jeg har konsert og skal besøke mamma har jeg også time hos tannlegen hvor de skal trekke visdomstannen min. Gruer meg noe helt forferdelig for jeg har aldri hatt hull, trekt tenner eller hatt noen problemer.. Time hos tannlegen har alltid vært koselig og nå må jeg begynne å grue meg som alle andre.

...elsker over alt på jord: Audun og leiligheten vår!

...bryr meg om: At andre har det bra, forholdet mitt, familien min, bloggen min ++

...savner: Argentina. Om to uker er det ett år siden vi la ut på en av de fineste reisene jeg noen gang har hatt.

...setter pris på: Dere som leser bloggen min ♥

...synes er vakkert: Risør. Hadde aldri hørt om den byen før jeg møtte Audun og jeg er så glad for at han har "røtter" til den byen og at vi er så heldige å få være der ofte. Nå er det en stund siden vi har vært der pga flytting og jul men gleder meg hver gang jeg hører at vi skal være der. Det er så utrolig fin by! Dere som ikke har vært der burde legge opp sommerferien til å besøke Risør. Mange av de fine minnene vi hadde sommeren 2014 og 2015 er fra når vi var der å ferierte.

...skal i dag: Slappe av og nyte at jeg ikke har trening. Jeg skal også betale regninger, bake lavkarbo brød og lage video til bloggen :-)

...synes er grusomt: Folk som dømmer litt for fort og trekker konklusjoner fordi de vet en ting om deg.

...burde gjøre: Starte å lese bøker. Jeg burde bli flinkere til å gjøre det jeg liker veldig godt; å skrive. Og da tror jeg at bøker er nøkkelen - har jeg blitt fortalt i hvertfall. Vi har mange bøker, så det er ikke det største problemet. Det er bare det å sitte seg ned å roe seg såpass ned at man ikke blir ukonsentrert fordi man ikke ser "et bilde" som rører på seg. Jeg har alltid likt å se på tv istedenfor å lese, og det tror jeg er fordi jeg er en lat person.

...kan se på i flere timer: The Kardashians. Har ikke sett på det på flere år, men jeg så på det i går kveld og jeg synes det er så underholdende.

...kunne gjort nå: Sittet meg på et fly med Audun og kysset Norge gooodbye 4-ever! Når man har det vanskelig eller ting er utenfor ens kontroll så er det lett å tenke snarveier og ville rømme fra problemene. Men slapp av, vi blir her! ;-)

...synes er godt: Hvitvin!! Smaker best om sommeren men drikker det året rundt. Nå har vi ikke drukket siden nyttårssaften, men neste gang vi skal kose oss skal jeg ta meg ett par glass!

Marta Alise

Liker

Kommentarer