Noe av det gøyeste jeg vet

Var det noe jeg elsket som barn, så var det en helsikkens vannballongkrig. Vi fylte vann i ballongen i en time for å så løpe etter hverandre rundt hele huset og hagen for å gjøre hverandre klissblaute. Hele leken ble avsluttet etter 30 min med vannballonger og da var det rett på vannslangen. Det var ekstra gøy å leke det hjemme hos oss, siden vi hadde 3-4 slanger og vann-uttak. Alle stod på hver sitt hjørnet klare for å skylle ned den som kom luskende ned. Husker vi var opp til 10-15 stk når vi lekte. Rart det aldri gikk galt, så mye som vi løp i våte klær og sko...

Åh jeg får helt tårer i øynene av å tenke på det, haha :-) Så gøy vi hadde det! På søndag hadde vi en skikkelig reunion. De andre måtte tvinge meg med for det eneste jeg tenkte på var at jeg kom til å bli veldig kald (blitt voksen, vet du, haha) men det gikk fort over når konkurranseinstinktet tok over. Og da var jeg glad for at jeg ble med!
Vi tok jentene mot guttene og jeg må ærlig innrømme at de ledet store deler av leken, selv om de var to og vi tre. Men på slutten tok vi skikkelig rotta på dem, og da spesielt Audun! De hadde lurt oss i flere feller og endelig ble det våres tur! Vi lurte Audun opp til trappene der Helene stod med en hageslange, også kom jeg bakfra med en annen hageslange. HAHAA jeg dør. Det var magisk!!!
Jakken jeg hadde på meg begynte å veie ett tonn på slutten, jeg var søkkvåt!! Men hva gjør man ikke for å vinne mot gutta :-O Haha. Det som var ekstra deilig var at jeg fikk skikkelig tilbake den herlige følelsen jeg hadde som barn.. Vi løp som gale rundt hele huset, akkurat som før! Dette skal vi definitivt leke igjen i løpet av sommeren!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Er gøy med vannkrig, hadde alltid det når man var mindre. gode minner <3
martaalise
martaalise,