niende mai

Vi sitter på hver vår kant av sofaen. Bare vi to. Så nært, men likevel så langt unna hverandre. Dette orker jeg ikke. Nå er jeg så forbanna at jeg ikke vil være med deg mer. - skriker han. Ordene hans gjør vondt. Så vondt at det stikker når jeg puster. Nei, ikke jeg heller. - skriker jeg tilbake. Han skal ikke få se meg gråte. Jeg reiser meg og går mot soverommet. Gir han tid til å komme etter meg, men han rykker seg ikke. Han forstår meg ikke. Jeg går sakte, kanskje han kommer likevel? Jeg nærmer meg soverommet vårt. Jeg innser at han ikke kommer etter meg. Så smeller jeg igjen døren, i håp om at det kan trigge han til å følge etter. Jeg hiver meg ned på sengen som om jeg var med i en dramatisk musikal. Jeg kunne vært Juliet, i Romeo og Juliet, av og til. Jeg trodde ikke det skulle være så dramatisk, vondt, og vanskelig å være voksen.

Jeg ligger på sengen og synes synd på meg selv. Han forstår meg ikke. Nå gidder jeg ikke mer, jeg heller. I morgen har jeg store ambisjoner om å pelle meg bort på butikken, få med meg alle banankasser jeg kan, og pakke alle tingene mine. Jeg skal aldri snakke med han. ALDRI! Så lei meg er jeg. Jeg skal stenge bloggen min så han ALDRI får vite hva jeg gjør på. Jeg skal flykte fra Norge, og aldri komme tilbake.

Men så går det ett sekund. to sekund. tre sekund. Kanskje om han kommer inn og sier unnskyld. Da kan jeg tilgi han. Men da må han forstå meg først. Og det gjør han ikke.

Så går ett minutt. To minutt. Tre minutt. Nå må han komme. Han forstår meg sikkert om jeg skjerper meg og forklarer rolig hva jeg mente.

Jeg kommer til meg selv igjen, og slutter å gråte. Jeg konsentrer meg om å høre. Alle sansene mine er slått av, unntatt hørselen. Jeg må høre hva han gjør der ute. Han er bare 12 meter fra meg, men likevel så langt unna. Kommer han inn til meg? Eller skal han bare finne seg noe mat på kjøkkenet? Skal han kanskje gå? Hvor skal han i så fall?

Han kommer inn til meg. Duuuu.. Kom her. Han setter seg ned ved siden av meg. På min kant av sengen. Han gir meg verdens største klem og sier unnskyld. Jeg sier unnskyld tilbake, og kysser han på halsen. Han lukter så godt. Han holder rundt meg til jeg kommer til meg selv igjen. Men, meg selv igjen, uten luft i kroppen. Jeg bare faller sammen og blir plutselig avhengig av han. På en god måte, som kjennes deilig ut. Jeg vil ikke at han skal slippe, jeg vil ikke at han skal gå. Bare være med meg. Hvordan kan jeg noensinne være alene, uten han her? Han trekker meg forsiktig i fra han så jeg kan se han inn i øynene. Ingen av oss trenger å snakke mer om det som gjør vondt. Men han sier - bli med meg inn i stuen, så koser vi oss.

Jeg er forsatt i min karakter som Juliet og svarer okei, på en forsiktig og ydmyk måte. Prøver å vise han at jeg gjerne vil være med han, men at jeg forsatt er såret. Han leier meg ut av soverommet, stryker meg på kinnet og ser på meg. Han prøver å gi meg blikk, som bare vi to skjønner. Jeg ler. Han ler.

Kanskje han forstår meg likevel.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Line
,
Du skriver veldig bra ❤️ Hvorfor kranglet dere? Har det en sammenheng med at han skulle inn? Fortell, vær så snill!
Pernille
,
❤️
H
,
😭❤️❤️
Tina
,
Dette var veldig, veldig fint <3
martaalise
martaalise,