news

Hei dere! Den berømte videobloggen kommer senere i dag! Gleder meg til å vise dere.

Akkurat nå sitter jeg hos svigers. Audun henger opp en lampe mens jeg sitter her å blogger. Vi skal bli her å spise middag og det gleder jeg meg sånn til, for vi skal nemlig ha nakkekoteletter :-) Hva har dere til middag i dag? Så gøy at så mange likte oppskriften på foccacia forresten! Lover at den blir god om dere lager!

Isted tok Audun noen bilder av dagens antrekk! Nye sko og ny bluse måtte feires med noen photoshots, haha ;-)

skjorte HER, bukse HER, sko HER, veske HER, belte Spania (adlinks)

Jeg elsker dette antrekket! Skjorten er så fin og unik fra alt jeg har i skapet også elsker jeg knytingen. Skoene er utrolig stilig til våren og sommeren. Kanskje litt lyse sko å bruke nå i januar, men hei! Vanskelig å la ting ligge i skapet når det er nytt!

Jeg hadde faktisk en regel når jeg startet å lese blogg. Det var å ALDRI vise meg i dongeribukse for det var så vanlig. Haha. Jeg går jo så ofte med det til hverdags, så da når jeg først skulle ta outfitbilder, så ville jeg at de skulle være ekstra fine med litt gøyere klær enn "dongeri og skjorte". Men denne buksen er litt spesiell da, ikke den vanligste dongeribuksen som finnes. Jeg digger de glidelåsene og det høye livet. Gir en god passform for oss som har litt ekstra over lår og rumpe.

I går var vi på IKEA. Herregud jeg har savnet det stedet! Ikke så mye nytt som jeg hadde håpet på, men det var like godt - haha :-) Vi kjøpte to enkelt hyller til walk in som jeg skal ha over speilet, en aloevera plante (wow), og et par småting til kjøkkenet. Kan vise dere senere! Jeg elsker slike dager som vi ikke planlegger alt for mye også plutselig havner vi på IKEA! :-) Litt farlig også da. Heldigvis rakk vi ikke Sørlandssenteret, haha..

Jeg burde starte å spare litt til reisen min i mai, men det er vanskelig å være flink når det er såååå lenge til. Typisk meg-tankegang det der :-) Plutselig er vi i mai, haha!

På fredag skal vi på standup og det gleder jeg meg til. Sykt lenge siden vi har vært på det. Husker jeg tok med Audun i Oslo for tre år siden, på Grønland, på et utested som heter Dattera Til. Absolutt å anbefale. Kanskje et av mine favorittsteder i Oslo om jeg skal ut en lørdag eller se på Standup. Er billig og fin atmosfære. Så om dere skal til Oslo, må dere ta dere turen ;-) Når jeg og Audun var der hadde vi vært sammen i en-to måneder. Vi lo og koste oss skikkelig. Kanskje ikke beste beliggenheten i Oslo men det lå 10 minutter fra der jeg bodde, så gikk bra :-)

Nå skal jeg svare på kommentarer og etterpå hjelpe å dekke bordet. Jeg dør av sult... Haha :-) Håper dere har gjort onsdagen fin <3 Vi blogges om litt!

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

irenekeser
irenekeser,
Den buksa var jo bare rålekker da!
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
Hege Kristin,
så fint antrekk! ha en fin kveld <3
hegekristin.blogg.no
martaalise
martaalise,
Helene
,
Så antrekket på snapchat, det var utrolig fint!:)
M
,
Ooooohlala