NEW YORK

a long weekend in New York

Nå er det 3 mnd siden jeg var i New York med mamma. Verdenes beste bursdagspresang! Vi hadde 5 fine dager der vi shoppet, var på museum, spiste pizza, syklet over hele Manhatten og var på luksuskino. Herregud som jeg koste meg! Kunne ønske vi kunne gjort dette hvert år og jeg er så takknemlig for at mamma tok meg med til NY. En gang i fremtiden må jeg dra med Audun <3 Han har vært der før, men vi må oppleve det sammen! Han hadde elsket vår 7 timer lange sykkelturen gjennom hele Manhatten og Brooklyn.

Jeg har alltid drømt om å bo i NY noen år av livet mitt og jeg fikk enda mer lyst til det når jeg var der. Det er byen for meg det :-) Ingen åpningstider, flotte butikker, noe som skjer hele tiden og mye liv!

Følte bare for å mimre litt <3 Jeg skal jo snart til andre siden av Atlanteren, men denne gangen til vakre Mexico. Kan ikke vente med å blogge derfra! Håper jeg får meg en liten kompanjong som kan ta bilder av meg - haha :-) Kanskje det er flere bloggere der! Da er det alltid litt lettere å dra frem kameraet :-) Haha!

___________________________________________________________

følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Så kult, syns new York virker så kult å dra til🙂
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
:D jaa! må dit en gang i livet <3
nouw.com/martaalise