new week

7 uker har gått og jeg begynner å savne Audun skikkelig, skikkelig mye nå! Har jo savnet han hele tiden, men nå kjenner jeg det ekstra.. Plutselig er juli over og vi trer inn i en ny måned. Sykt! Disse 7 ukene har gått bra for jeg har vært aktiv og vært med på mye gøy. Men jeg kunne ønske det ikke var så lenge igjen... Nå på torsdag skal jeg besøke han, men det blir nok bare én time :-( Heldigvis ringer han senere i dag. Kjenner jeg bare MÅ snakke med han. Haha :-)

I går hadde jeg en skikkelig lat og deilig søndag. Den var kjedelig, men den var nødvendig. Slappet av, så tre filmer, blogget og laget mat. Rakk også å rydde - det var kanskje det mest fornuftige jeg gjorde :-)

På fredag fant jeg disse nydelige solsikkene! Jeg elsker denne blomsten! Den er jo så fotogen! Kunne tatt hundrevis av bilder av den, alle bildene blir så fine :-) Er dere ikke enig? Nå står de og pynter opp kjøkkenet mitt!

Men, ny uke dere! Jeg skal ha besøk av en venninne i dag, på IKEA i morgen, med Camilla og så treffe Audun på torsdag - ellers har jeg planer om å få trent litt og blogget masse! Savner å sole meg også.. :-( Kan solen komme snart???

Hva skal dere denne uken? Ikke lenge til jobb og skole begynner :-O Dere må nyte de siste ukene! Nå skal jg spise litt frokost og ta bilder av tingene jeg fikk fra Ellos forrige uke :-) Det var såååå mye fint!

_________________________________________________________________

følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Sparebloggen
Sparebloggen,
Her er hverdagen igang allerde idag😰 Nyt ferien😊
nouw.com/sparebloggen
christinajahren
christinajahren,
Wow så fine blomster!
nouw.com/christinajahren
martaalise
martaalise,