never going back

Det kommer flere innlegg om ferien vår og det gleder jeg meg til å vise dere. Men internettet her er så dårlig at jeg må vente til senere i dag.

Denne ferien går rett i minneboken. For selv om vi har mye å klage på, som feks maten og hotellet, så har vi hatt det sykt gøy. Vi møtte to unge gutter fra Frankrike og Belgia. De var sykt lættis og de var med oss nesten hver dag. Enten på kvelden eller på dagen. De underholdt oss og viste oss litt rundt. De har begge to familie her i Bulgaria, så de kjenner Sunny. Og pga av dem og Sara, har ferien min blitt reddet. Haha. Ellers hadde jeg ikke vært noe fornøyd når jeg drar herfra senere i dag. Uken har vært sykt morsom, gøy og fin <3

Jeg vet at jeg kan syte en del, og det høres sikkert ut som jeg er den største divaen som kommer rett fra luksusferie fra St.Tropez. Og sistnevnte er jo ikke helt feil! Jeg var jo i Frankrike for noen uker siden.. Men jeg kan tåle mye og det føler jeg at vi har gjort. I tillegg ønsker jeg å ha en så ærlig blogg som mulig og jeg vet at mange enten har vært her, eller kanskje tenker å dra hit i fremtiden. Jeg anbefaler det ikke, med mindre dere får det veldig billig + at du har et topp reisefølge som ler med deg av at pomfrien smaker plastikk, at det regner, eller at det ikke finnes nok solsenger ved bassenget. Folk stod faktisk opp klokken 06.00 for å sitte på solsengen til kl. 07.00, også dro de for å spise frokost. HHAAH! Så blir strand på oss en dag til, gitt. Vi skal ned nå og det er faktisk en av de bedre strendene jeg har vært på. Sånn midt oppi det hele negative innlegget mitt. Stranden er nesten ren, sanden er så finkordnet og deilig å tråkke på + at vannet kjøler deg ned. Det kan koste litt med solsenger, men vi er jo bare to stk. Verdt hver krone! Jeg er jo IKKE noe strand menneske, men er vant til å dra annenhver dag på stranden med Audun, så det er ikke noe problem for meg å ha 3 av 6 soldager på stranden.

En annen ting som er positiv er at en av de beste massørene holder til her! Hun har helt fantastisk. Vi har vært der to ganger siden vi kom hit og vi har et tredje besøk i dag. Vi fikk sånn hver femte gratis. Så vi får en av dagens massasjer gratis. Hun har seriøst banket meg opp og ordnet meg så bra! Om det går an å si? Jeg får vanligvis aldri blåmerker, men jeg er helt grønn og blå over hele kroppen. SÅ DEILIG! Stedet heter Shiva, for de som skal nedover her. Hun er SÅ flink og heter Sylvia.

Ellers er det maten da. Vi hadde all inclusive på hotellet her og det er bare ræl. Det går ikke an å spise her. Til og med gatekjøkkenet ved siden av, smaker bedre. Så vi har vært på to gode restauranter. Én i Nesebâr og én her i Sunny der vi spiste bulgarsk mat. Et langt grillspyd med kylling og grønnsaker. Det har gått mye i grønnsaker fra buffeen og noen grapefrukter. Epler, plommer og pærer er umoden og appelsinene er helt tørre. Så det er ikke så mye å velge mellom. På stranden selger de ananas, vannmelon, druer, bær - så det har gått mye i det til frokost - selv om det er dyrt i lengden.

Liker