NARCOS

Nå er vi endelig i fine Arendal, her er det forsatt sommer så vi skal snart ut å gå en tur. Først ville jeg oppdatere litt om hva som har skjedd de siste dagene.

Denne uken varte bare fra mandag-onsdag, så vi fikk en hel ekstra dag fri. Sykt deilig. I går ble de ferdig med alle tre vitnene til Audun og det gikk veldig bra. Audun hadde moren sin, en kompis og en fengselsvakt. Jeg tok bilde for at dere skulle se hvor jeg sitter. I går kom det en hel skoleklasse og omringet meg. Haha.

Det ser ut som vi har en uke igjen og ikke to. Jeg håper for guds skyld at det blir en! Jeg er lei av Oslo og savner livet mitt i Arendal. Også alle de timene i tinghuset, sove på hotell, finne parkering mm, blir litt mye. Spesielt for Audun.

Ellers har vi brukt kveldene med venner og søsteren min. I forgårs var vi på Egon og jeg spiste en god salat. Prøver å være flink, men det er faen meg ikke lett når man ikke har sitt eget kjøkken på 4-5 dager hver uke. Lillesøsteren min fyller faktisk 20 år på søndag, så da skal vi feire henne i Oslo!

I går hadde jeg ukens dag, jeg var hos frisøren og ordnet bryn og hår. Jeg følte meg så fin etterpå. Jeg var hos en dame som heter Noushin og hun driver Noushin's Beauty Center. Dere kan besøke siden hennes HER. Det var noe annet spennende som skjedde i går, noe litt uvant men veldig gøy. Kanskje dere skjønte litt på snapchat?

Ellers kom vi hjem litt sent i går. Vi handlet, pakket ut også laget jeg laksewok til oss. Her var det ryddig hus med rene gulv og ny oppredd seng. Veldig deilig å ordne før man drar så det er deilig å komme hjem.

Så glade for å komme hjem!!

Låner forsatt bilen til svigermor!

Sliten men så lykkelig over å være hjemme!

Vi så ferdig Narcos i går og nå vet jeg ikke hva det neste blir. Det er så koselig å følge med på en serie sammen. Vi ser ca en episode annen hver kveld. Det blir jo ikke så mye i Oslo, for vi er trøtte når klokken blir 10.

I går kveld etter at Audun var sovnet, fikk jeg et tips om kvinneguiden og forum der inne. Her er det damer som sitter og diskuterer og snakker om alt mulig - anonymt. Jeg har hørt om dette før, men trodde aldri jeg skulle bli et samtaleemne der inne. Fikk helt sjokk og leste opp dette for Audun i dag. Var jo noe fint, men mesteparten var latterlig, spekulasjoner, falske rykter og drittslenging. Hvem er disse folkene og hvor stor fritid har de? Dere kan lese tråden om meg HER

Marta Alise

Liker

Kommentarer