Når skal dere på Insider?

I dag har vi holdt på litt i leiligheten, hentet svigemor på jobb (det tok 2 timer for vi kom oss ikke opp i bakken, haha), også har vi vært på svømming. Første svømmeturen i år, og det var så deilig - OG HARDT! Helt forferdelig faktisk. Vi trente veldig lenge på treningssenter i går og fikk kjenne ordentlig på det i dag. Det ble 50 lengder eller 1250 meter. Vi er stolt men helt utslitt..

Jeg slurvet veldig med spisingen i dag, og jeg som skulle være så flink nå. Det ble to knekkebrød og to egg i dag tidlig også fikk jeg ikke spist før nå når vi spiste kalkun taco. Så i hele dag har jeg vært sulten også ble det svømming i tillegg. Etter svømmingen gikk vi på butikken og da var det vanskelig å gå forbi godteriet uten å ta noe. Jeg "glemte" flere varer i kassen kun for å gå forbi ett par ekstra ganger og stjele med meg ett par godteri ting, haha. Og det smakte så mye bedre enn når det er lørdag og jeg har "lov" å spise det.

I går var vi hos en barndomsvenninne av Audun i Risør. Vi satt å skravlet i 5 timer :-O Det var veldig koselig, men når vi skulle hjem (og da var det natt), så satt vi fast i bakken. Vi har helårsdekk, men det kjennes som sommerdekk. Vinteren er her for fullt, men vi er ikke akkurat forberedt. Bilen vil IKKE samarbeide. Så turen som egentlig tar 45 minutter, tok over en time.

Som sikkert mange av dere fikk med dere på snapchat, så slo Audun opp en 12 år gammel koffert i sted. Han hadde SÅ store forhåpninger om at det skulle ligge penger eller noe annet spennende, men når han slo den opp var den full av dvd-er, til og med noen VHS. Haha. Jeg holdt på å le meg i hjel. Det skuffede ansiktet var priceless!!

Nå ser vi reprise av Insider episoden fra i går. Jeg kan ikke tenke meg at vi snart skal på vi også.. Herregud. Det er først nå det går opp for meg. Men til alle dere som lurer; Episoden kommer mandag 18. januar. Det blir tredje episoden i årets sesong. Håper alle får en fin kveld! Klem fra oss :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer