når man ikke husker hva man gjorde i går..

God kveld dere! Da var endelig mandagen forbi og når jeg skulle til å oppsummere forrige uke i en setning så måtte jeg ta meg noen sekunder å tenke; hva faen gjorde vi egentlig? Haha. Dagene gikk litt i hverandre men alt i alt hadde vi en fin uke.

I dag har vi vært på syntest og det kunne ikke gått verre for min del. For det første har jeg skeive hornhinner og for det andre så må jeg opp i styrke. Eller ned, siden jeg har minus. Jeg hadde minus 1,5 i ett øye og 1,25 i det andre. Nå har jeg minus 2 og minus 2,5.. ÆHH! Dessuten ble jeg rådet til å ikke bruke mine faste Nille-briller. Jeg elsker de for jeg er ikke redd for dem og kaster de rundt som jeg vil. Mens Audun derimot - selv om han har 11 år mer på baken enn meg - har perfekt syn. Urettferdig, haha :-) Men planen er i hvertfall at jeg skal få meg linser og jeg håper vi rekker det innen vi skal til Sør-Afrika. Visste dere forresten at jeg har navnedag i dag? Hurra for navnet Marta/Marte, med eller uten "H"!

_____________________________________________________________________________________________________________________________

ukens hendelse: Det var onsdagen når Audun kom hjem og jeg hadde laget middag. Planen var å avsløre Sør-Afrika og jeg gledet meg sånn til å se reaksjonen hans. Han ble SÅ glad! Så det er nok det beste som skjedde forrige uke.

ukens bilde: Bilde av energiske Audun!

ukens sang: Primadonna Girl - gammel sang men den er veldig bra til løpingen!

ukens kjøp: Forrige uke var jeg rolig med shoppingen men jeg fikk med meg salget av lys på Nille og de her er jo bare så fine og høstlige! Det bladet er også et lys. Har nesten ikke lyst til å brenne det opp for det er så stilig.

ukens nedtur: Jeg kommer ikke på noen nedturer forrige uke.... Deilig!

ukens opptur: Forrige uke hadde jeg mange oppturer. Den største er løpingen min og nå har jeg gjennomført 3 fulle uker med løping 4-5 ganger hver uke.. Det er sykt vanskelig å komme i gang men når jeg først har startet så er det lett og deilig! Har til og med ikke latt været stoppe meg og for bare det gir jeg meg 10 poeng! Andre oppturer; Mandagen i Risør med foreldrene til Audun etterfulgt av foredrag med Lippestad på tirsdag var veldig spennende og koselig. Vi var også i bursdag på fredag og på kino med ett vennepar. Lørdagen var også en liten opptur siden Audun lager sin gode lasagne og vi benket oss foran tven bare oss to!

ukens kommentar: ​Jeg fikk en kommentar fra en søt leser som kunne ønske jeg var i livet hennes. Er det mulig å være så skjønn? Tusen takk!!!! 

ukens tanke: Et litt nytt punkt men jeg rekker jo ikke å skrive innlegg om alle tankene jeg har. Ikke er det alltid langt nok til et helt innlegg så tenkte dette var en god idé. Men den siste uken har jeg tenkt mye på kriminaliteten i Sør-Afrika. Har lest så mye om det og det er bare helt grusomme historier. Skjønner godt hvorfor mange holder seg unna men man skal jo ikke la frykten ta overhånd. Jeg snakket med en fra Sør-Afrika og hun fortalte at hun kunne ikke la barna gå hjem fra skolen alene, heller ikke være alene hjemme. De måtte overvåkes hele tiden og det var ingen håp med utdanning der for de har brent ned alle universitetene. Derfor flyttet de. Jeg har ikke angret på at jeg har bestilt turen men jeg tenker absolutt på det og jeg skjønner at det er mange regler man må følge om man skal være trygg der nede. Noen som har erfaring å dele?

_________________________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg ta frem halloween kassen fra i fjor. Er så mye gøy der og jeg tenkte å pynte leiligheten litt mer. Til nå har jeg ett par gresskar rundt i leiligheten + byttet ut lys og servietter som passer til både halloween og høsten. Men jeg burde gjøre leiligheten litt mer scaryyyy! Hva skal dere være i år? Jeg og Audun må matche men vi finner ikke helt ut av det.. Kom gjerne med forslag! Blogges senere ❤

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Anonym
,
Hva faen
martaalise
martaalise,
carolinececilia
carolinececilia,
Så fin blogg du har, og kjempefine bilder 😊
http://nouw.com/carolinececilia
nouw.com/carolinececilia
martaalise
martaalise,
Fan#1
,
Kjære Marta!
For en fantastisk flott jente du virker som. Jeg beundrer deg for at du er så ærlig i bloggen din. Selv begynte jeg å lese den etter at jeg hadde googlet rundt når det ble klart at min samboer skulle i fengsel. Takk for at dere har delt noe så personlig. Du har inspirert meg til å være positiv i vår situasjon! Stor klem <3
martaalise
martaalise,
æhh! Dette var utrolig koselig å lese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 tusen takk! 😃 klem tilbake!
nouw.com/martaalise
Line
,
Du er en stor inspirasjon!
martaalise
martaalise,
Helene
,
For en utrolig fin uke!:) er ofte jeg glemmer hva jeg gjorde igår liksom😂 Må tenke skikkelig haha!
martaalise
martaalise,
Ja 😋 det som skjedde for en uke siden følte jeg nesten skjedde for lenge siden 😋 men så plutselig får jeg følelsen av at tiden går veldig, veldig fort..
nouw.com/martaalise