Når jeg egentlig skal ha andre bekymringer..

I dag har jeg hatt verdens mest komfortable morgen. Grønn te, Friends på tv, stearinlys og varmt pledd på sofaen ♥ Jeg burde jo egentlig pakke og stresse, men denne morgenen har jeg tatt meg fri.. Jeg er veldig klar for å flytte men når vi ikke har noe 100 % enda, så føles det så langt borte. Likevel klarer jeg å bruke store deler av dagen på å bekymre meg eller tenke på hvordan innredningen skal se ut.. Og det er så latterlig for vi må jo tenke på litt viktigere ting som sofa, seng, vaskemaskin og tv før vi begynner å tenke på hvilken farge putene skal være, haha :-)

Her har jeg laget kollasje av hvordan stil jeg vil ha. Det står mellom gull eller sølv. Svart og hvitt vil jeg helst mikse det med, men må velge mellom gull og sølv, begge er så stilige. Hva synes dere? Audun og jeg har samme stil heldigvis og det er disse to vi har sett mest på ♥ Det er også det som passer oss best siden vi allerede har litt ting i samme stil. Kanskje vi skal ta soverom + gang i sølv og stuen + kjøkken i gull? Haha.. Det blir sånn om vi ikke klarer å bestemme oss..

Jeg har jo ikke så erfaring med innredning. Jeg har innredet leiligheten min i Oslo men det var med hjelp av mamma og den gjorde vi helt hvit og rosa. Rosa tepper, rosa håndkle, rosa puter, rosa bilder på veggene osv :-P En skikkelig jenteleilighet, lurer på hvordan jeg i det hele tatt fikk meg kjæreste - haha :-)

Hvordan stil har dere hjemme? Og hvor får dere inspirasjon fra? Jeg har kun sett på pinterest men skulle gjerne hatt noen interiørblogger eller blader å følge.

Marta Alise

Liker

Kommentarer