Når gutter ikke tar ett hint

"Hello. is this profile picture your real picture.i just want to say its so beautiful. looklike an angel."

Haha, jeg må le. Etter at jeg fikk blogg har mange gutter tatt kontakt på facebook og på telefon. Både norske og utenlandske. Det er alltid kjekt å bli latt merke til og jeg setter pris på oppmerksomhet - det har jeg alltid gjort! Et kompliment eller to, det går fint. Men du får ikke svar fra meg. Det som er så morsomt er at de guttene eller mennene som har tatt kontakt har vært ned i 14 års alderen og oppi 60 års alderen. Jeg er smigret, men jeg er jo ganske klar både på bloggen, på instagram og på facebook at jeg har kjæreste.

Som sagt, det er kjekt at folk legger merke til meg og synes jeg er fin eller søt. Men hallo? Jeg har kjæreste. Det holder med å gi ett kompliment, om det fyller dagen din positivt og fornuftig. Men når det går over til mas blir det slitsomt, for både meg og Audun. "Kjeder jeg deg?" "Hvorfor svarer du meg ikke?" "Er du singel?" "Hva har du på deg" "Vil du bli kjent?" Nei, jeg vil ikke det. Jeg har guttevenner fra tidligere jobb og skole, setter pris på dem og det holder med dem. De andre behovene dekker Audun.

Så med mindre du er en super søt homse eller gammel venn fra tidligere studier så vil jeg ikke meldinger eller telefoner midt på natten, i hvertfall ikke grove, desperate og ekle meldinger. De kan dere spare til single og søte jenter som er klar for litt action i hverdagen.

Marta Alise

Liker

Kommentarer