Nå vet dere

God morgen. I går ble jeg ringt opp av en journalist fra Side2 som spurte meg om noen spørsmål i forbindelse med teksten jeg skrev om Audun og fengsel forrige uke. Dere kan lese saken HER. Etter dette så kom det selvfølgelig mange tusener mennesker som til vanlig aldri er innpå eller aldri har vært innpå. Det dro jo med seg ett par drittkommentarer her og der. Utrolig at folk skal uttale seg så jævlig om ting de ikke har orket å lest ferdig på.

Men så har jeg dere som lurer på hvordan Audun stiller seg til bloggen og det å være så åpen. Jeg har til og med fått spørsmål om jeg fikk lov til å poste et slikt innlegg om han, hehe.. Vi er kjærester, så vi kommuniserer jo. For det første, Audun har ikke noe særlig valg når det gjelder om å skjule ting. Det er veldig mange som vet hvem han er, hva han har gjort og hvordan han er. På godt og vondt. Sørlandet er veldig lite. For det andre, så er Audun en veldig åpen person og han hater å holde ting skjult og late som han er noen han ikke er. Det er naturlig for oss begge å skulle skrive her på bloggen, på facebook og fortelle andre hvordan livet vårt er, vår realitet.

For at ikke andre skal få mixet signaler om at jeg enten henger han ut med "hemmelighet" eller ødelegger resten av livet hans med å publisere det, har jeg lyst til å vise dere facebook statusen hans som han la ut på facebook forrige uke etter at første uken var ferdig;

"Da var første uken av rettsak som varer i 5 uker, bestått! Terningkast 3! Jeg forklarte meg på torsdag og merket såå deilig det var å få det unnagjort. Uansett hva folk må mene, føle eller tenke så er det en viss mental og psykisk utmattelse man går igjennom.. Og herrigud så deilig det var å komme hjem til Arendal å legge seg i sofaen sammen med Marta og bare glemme eller gjømme (😀) seg for omverdenen litt.. Da fikk jeg følelsen av å skikkelig sette pris på det...

Jeg har igjennom film og tv produksjonsselskapet November film skrevet under en avtale på at de kan følge meg før-, under, og etter rettsaken. Noe som de sier ikke er blitt gjort før, så blir spennende å se. Dette blir da til en dokumentar som blir vist etter planen på tv kanalen MAX i januar. Grunnen til at jeg sa meg villig til å delta(måtte skikkelig gå i tenke boksen før jeg takket "ja") er ikke kun for "gøy", men for å fortelle min ekte og genuine historie om at livet ikke alltid er så lett å gå igjennom, livet kan være tøft til tider, hvor avgjørende feile valg kan ha for resten av livet, men opp- i -det- hele så kan man også ha det mye moro og jeg har lært masse på veien, og ikke minst fått helt unike opplevelser og livserfaringer på min vei. Og det at man faktisk er et menneske med følelser og tanker oppi det hele uansett hva galt man har gjort, syntes jeg også er viktig å få frem.
Mine dårlige valg ble formet i ung alder, og mangel på en mentor i livet var noe jeg savnet, bare det at jeg ikke skjønte det på den tiden..(avogtil så er det ikke så lett å ta til seg gode råd, ideer og veiledning fra mor og far 😯- man er litt sta og ønsker å stå på sine egne bein og ta egne avgjørelser) Og da hadde en ekstern rollefigur i livet vært godt å ha, noe jeg aldri traff på min vei. Dette er en viktig lærdom jeg ønsker å gi videre.

Hvis denne dokumentaren er med på å få en eller flere ungdom vekk fra det kriminelle tanke mønstret eller å skifte retning i livet til noe mer positivt så er målet mitt oppnådd med denne avtalen. Dette skal være en ærlig og naken fortelling der ALT skal med, uansett om jeg liker det eller ei, har prøvd å skjule det før eller føler meg dum eller liknende. Dette for å fortelle MIN historie og for at andre skal dra lærdom ut av det.

Min kjæreste Marta har vært en bunnsolid klippe og støtte ved min side, og jeg elsker henne veldig høyt! Mine foreldre og søster stiller alltid opp! Og det setter jeg enormt stor pris på! Og takk for all annen støtte fra familie, venner og bekjente i en tung tid 😊(ingen venner nevnt-ingen venner glemt😀)

De som ønsker å følge med litt under rettsaken kan følge med på Marta sin blogg: link"

Til dere som har lest hele statusen, dere skjønner kanskje litt hvordan Audun er, og ikke slik dere fremstiller han? Han er faktisk veldig klar over hva han har gjort og hva fremtiden bringer. Men det er ikke så enkelt som mange tror, det kan faktisk ligge flere grunner til hvorfor noen gjør som de gjør. Noen har ikke alltid ett valg. Jeg er så glad at vi har en liten hær som passer på oss, både venner og lesere. De var klar i går når "drittslengerene" kom inn og det er vi så glade for. Noen skjønner heldigvis at Audun bare er et menneske.

Men som dere leser i statusen så velger Audun selv å være åpen om dette, og han synes det er veldig kjekt at jeg kan skrive mine tanker, følelser og ha en liten hobby i bloggen. For meg er det unaturlig og ikke skulle skrive om hva som skjer i hverdagen vår, men jeg hadde selvfølgelig ikke gjort det om Audun ikke likte det. Han kommer tross alt først. Men nå vet dere.

Marta Alise

Liker

Kommentarer