My year in music

Fikk opp for noen dager siden på facebook at jeg kunne sjekke musikkåret mitt på spotify. Dette er jo så morsomt men ikke så overraskende. Jeg vet at jeg har hørt mye på Melissa Horn og typisk party/trenings-musikk. Tenk at jeg har spilt 35 tusen minutter på ett år! Noen som har mer?

Jeg bruker Spotify på trening, til bakgrunnsmusikk når jeg skriver eller lager mat og når jeg rydder. Både disse låtene og albumet under er typiske oppvarming og treningsmusikk når jeg løper. Så det er et godt tegn at disse har blir spilt så ofte. Det betyr jo at jeg faktisk har trent noen timer dette året. Håper jeg er like flink i neste. Vi har forresten treningssenter rett nedenfor oss, så nå er det INGEN unnskyldninger.

Dette albumet anbefaler jeg til de som liker intervalltrening.

Melissa Horn er den mest spilte artisten og det kom ikke som et sjokk. Hun er med meg overalt, spesielt når jeg ikke har det bra. Jeg har hatt et fantastisk år men en litt tøff høst og da er det godt å høre på tekster som det hun produserer. Audun har også blitt veldig glad i henne så i februar skal vi på konsert i Bergen. Gleder meg helt sinnssykt. Ikke sett henne siden konserten jeg var på i Oslo høsten 2013. I love her!

Vi har også hørt mye på Kygo, John Legend og latinsk musikk. Latinsk musikk elsker jeg om sommeren. Da er det ofte med spanske tekster også - for det er det beste! Nå fikk jeg sommerfølelse på hele kroppen. Tror jeg må ta på noe Iglesias, Mana eller Sanz etterpå.

Hvordan ser ditt musikkår og hva er din favoritt sjanger?

Marta Alise

Liker

Kommentarer