My wishlist

I dag er det akkurat tre uker til min bursdag og jeg kan nesten ikke vente! Jeg elsker bursdager, spesielt når jeg er bursdagsbarn! Dette er min ønskeliste. Øverst står sydentur. I fjor fikk jeg en tur til Kypros av Audun og da feiret vi der nede på dagen min. Og nå har vi jo vært i Argentina og Egypt, så spørs om han gidder å reise mer med meg nå.. Haha! Ellers synes jeg YSL vesken og Miu Miu solbrillene er til å dø for! Selger noen av dere den på Finn til en billigere pris? Gjør meg ingenting at det er brukt!

Så gøy at innlegget mitt om facebook skapte litt reaksjoner. Har fått hele 10 likes siden i går! Ja, 10 likes er sååå stort for meg :-) For nå mangler jeg bare litt over 50 likes til å nå målet mitt til bursdagen min. Hjelper å syte litt av og til.. Legger merke til alle som liker siden min! Klikker meg inn og snoker! Haha :-) Kjekt å vite hvem noen av dere er også!

Nei, nå skal jeg slutte å drømme meg borti materialistiske ting og skrubbe ferdig kjøkkenet. Kanskje jeg skal ønske meg vaskedame til bursdagen istedenfor? Etterpå kommer foreldrene til Audun og skal spise hos oss! Alt for lenge siden de var her. Så nå skal vi prøve å varte de opp like godt som de pleier å varte oss opp når vi er hos de!

Følg meg på facebook HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer