my weekend

Denne helgen har jeg tatt minimalt med bilder dessverre. Jeg startet helgen med Malin her hjemme. Vi drakk litt for mye vin og koste oss. Planen var å gå ut å spise, og jada, vi dro ned vi. Men ble ikke mye mat på meg. Jeg ble så dårlig. Skal ikke si noe mer, men det tok noen timer før jeg ble bedre. Skulle bare dratt hjem, men jeg ble - for jeg eier ikke skam! Vi dro videre fra restaurant med en gjeng venninner av henne og etter dette drakk jeg ikke. Jeg var dårlig klokken 22.00 på kvelden! Så flaut - haha! Men men. Vi fikk en veldig gøy kveld etter middagen med dansing! Jeg var ikke hjemme før halv fire og fikk heldigvis i meg litt mat. Men når jeg stod opp i går, så var jeg ikke så i form.. Ahh hvorfor gjør jeg dette mot meg selv. Sommeren altså. Den spiser meg opp!

I går ble jeg invitert på grillings hos en av jentene fra fredagen. Jeg gjorde dårlig inntrykk, siden jeg var så dårlig - men tydeligvis ikke nok! Haha. Så da brukte jeg kvelden i går til å vise at jeg er normal likevel - haha :-) Vi spiste god mat, spilte spill og drakk til sangria! Jeg dro hjem til rimelig tid så i dag er jeg tilbake til meg selv. Men jeg skal rense kroppen i dag for jeg har så dårlig samvittighet.

ready for saturday night!

Jeg elsker dette skjørtet! Kjøpte det på salg på Gina og når jeg går med en sånn topp med det skjørtet så får jeg skikkelig "mexico-vibes". Tenker på Mexico hver dag og jeg gleder meg sånn! Kan ikke tiden gå fortere... Nå er nesten alt i orden! Skal ta vaksine på fredag, det blir påfyll siden jeg tok samme vaksiner i fjor når jeg dro til Sør-Afrika :-) Jeg skal også til legen for å ta celleprøve. Håper det er ok. Kjenner jeg er litt nervøs for det siden det har gått galt før! Men må tenke positivt!

I dag skal jeg skrive litt til Audun, rydde, begynne pakkingen til Spania og svare på mail :-) Hva er deres søndagsplaner?

_____________________________________________________

følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Grillmat er bare så digg, og den kjolen var helt nydelig😃
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
Tusen takk 😃 er topp og skjørt!
nouw.com/martaalise
Turid
,
Du er nå morsom da når du skriver slik litt ironisk om deg selv, Og eni i at skjørtet er lekkert.
martaalise
martaalise,
Haha, ja er det mulig :-O
nouw.com/martaalise