my two new favourites

Hei dere! Long time no see! Føler det er en evighet siden jeg satt meg ned for å skrive til dere.. Men det var jo bare i går! Planlagte egentlig et kvelds-innlegg, men vi hadde en skikkelig koselig kjærestedag og da ble bloggen nedprioritert. Vi stakk først til Kristiansand og kjøpte noen julegaver! Endelig er vi i gang. Føles så deilig å ha kjøpt noen julegaver, det er jo faktisk bare 12 dager til julaften.. Det kjekkeste jeg vet er å sitte meg ned på gulvet med masse pakker, innpakningspapir og dvs. Da koser jeg meg skikkelig - så det skal jeg gjøre i dag.

Etter noen timer på kjøpesenter dro vi på kino i Arendal og der så vi "Office Christmas Party". Den var så morro! Ikke noe film hvor du bruker hjernen og løser verdensproblemer, men den var sykt artig! Jeg og Audun lo godt under hele filmen, så den må dere se neste gang dere skal på kino.

blondekjole HER , støvletter HER , strømpebukse H&M, armbånd Swarovski, øredobber Bijout Birgitte. (adlinks)

For noen uker siden mottok jeg denne kjolen og disse støvlettene. De er jo bare rålekker og supergod å gå med. Men jeg har bestemt meg for å kun bruke de når jeg skal ut på noe spesielt. Vil ikke bruke de til hverdags. De er så fine og jeg er livredd for å "skade" de. Haha :-) Kjolen er også nydelig. Liker at dusrosa farge er trendy nå før jul for da kan jeg bruke den til selskap i romjulen. Men den er sikkert nydelig til vår og sommer også!

HUSK AT ELLOS HAR 40 % PÅ DITT DYRESTE KJØP OM DU ER NY KUNDE! ELLERS HAR DE NÅ 200 KR I RABATT FOR HVER 1000 KR DU HANDLER FOR!

PS: om du skal rekke å få alt før jul bør du handle før 21 desember! :-)

Nå skal jeg forte meg å hoppe i joggetightsen, løpe i 20 minutter, hente pakker og gjøre yoga én time før jeg skal dusje også kose meg med juleinnpakning. Må også rekke å blogge før jeg skal lage middag til oss! Har ingen anelse om hva jeg skal lage? Har dere forslag? :-)

__________________________________________________________________________________

Følg gjerne dagen min på snapchat: martalise

(innlegget inneholder adlinks)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Forslag: stek kylling fileer og skjær dem i biter og legg dem tilbake i stekepanna , kjøp et glass med sursøt saus og hell over - ha i sukkererter og babymais. Kok ris til og server. Raskt å lage når en har mye på timeplanen. Må si at den kjolen var bra lekker. Ha en god dag.
martaalise
martaalise,
Takk for tips! Ble kyllingfileter med salat <3 😃 Høres godt ut med sursøtsaus! Det er jeg kjempe glad i, i woken <3
nouw.com/martaalise
irenekeser
irenekeser,
Når vi ikke vet hva vi skal lage blir det ofte stekt kyllingkjøttdeig og salat ved siden av! Det er alltid godt 😃
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
:D ble kyllingsalat! Takk for tips!
nouw.com/martaalise
Nina
,
Kjempe lekker kjole! Du så a a amazing ut <3
martaalise
martaalise,
Martine
,
Hei! Så fin kjole! Hvis det er lov å spørre, hvilken størrelse bruker du i klærne fra Ellos? Kan se for meg at jeg må bruke lik størrelse som deg 😊
martaalise
martaalise,
Hei Martine 😆 nå spør du vanskelig.. hehe. Jeg bruker veldig forskjellig. Ser an klærne men holder meg til 42-44 😘
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så utrolig fin kjole! 😊
martaalise
martaalise,