my new shoes

new in...

....running shoes

I går gikk jeg å hentet en pakke som var litt forsinket. 21 dager forsinket faktisk! Jeg har virkelig ventet og ventet og endelig kom den! Jeg ble så glad! I pakken lå det mye fint og blant annet disse skoene som er så lekre! Tok de med ut på joggetur i dag! Var så behagelig. Synes de er et hakket for store, og kunne godt hatt en størrelse mindre, men jeg elsker å gå med de! Superfine og superbehagelig! Aldri kjent noe så lett på foten! Disse skulle jeg hatt i NEW YORK.... :-O <3

joggeskoene finner du her

Skal vise dere mer av innholdet i pakken senere. I dag har jeg vært i byen i hele dag. Hadde først en lunsj med Malin, også gikk jeg litt rundt. Rakk litt jobbing før jeg dro ut men er mye annet jeg skulle rukket også. Fikk handlet litt og kjøpt ett blad til Audun. Siden jeg ikke får besøkt han, så må jeg sende det.. Fy faen så dyrt det er å sende brev/pakker! Helt sjokkert over hvor mye de skal ha for frimerker og konvolutter! AHHHH!! Jaja.. Jeg fikk mitt andre brev i dag da. Han er så flink til å skrive.. Får mange sider der han forteller hvordan han har det, hva han tenker på og at han savner meg. Varmer å lese det og jeg ble litt lei meg, men så er han så morsom samtidig, så han får meg til å le også! Haha :-) Audun altså! Tenkte å ta bilder av brevene snart slik at dere kan få se litt.. Alt blir jo lest av fengslet før vi får brevene selv så.. Ikke så mye privatliv, haha. Men det er vi jo vant til! Bare føles rart at noen andre leser brevene som vi ikke kjenner og som vi ikke har valgt selv. Men men..

Nå skal jeg opp til Therese å grille. Været har vært helt nydelig i dag! 30 grader. Shitt, så fin måned juni har vært! Jeg virkelig elsker å bo her på Sørlandet! Bergen stakkar, har ikke hatt en eneste fin dag i juni.. Man trenger jo ikke å reise til syden når man bor her. Jeg er like brun som jeg alltid blir etter 2 uker i syden! Men, nå må jeg slutte å mase! Må komme meg i bilen og kjøre opp. Deilig at det kun er 5 min unna! Sender dere klemmer :-) Håper dere har en fin torsdag!

____________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Charlotte
,
Kan du legge ut bilder og oppskrifter på alt du lagde til bursdagen din? Alt så bare herlig ut 😃
martaalise
martaalise,
Hei Charlotte! Det kan jeg prøve å få til 😀
nouw.com/martaalise
Sceneteppe
Sceneteppe,
Wowow! Herlige farger 😃
nouw.com/sceneteppe
christinajahren
christinajahren,
martaalise
martaalise,
Linnhege
Linnhege,
Skikkelig spreke. Jeg liker det 😊
nouw.com/linnhege
martaalise
martaalise,
kristinw
kristinw,
så freshe skoene var <3
nouw.com/kristinw