My new coat + bursdagskake

Da kan vi med god margin si at høsten er kommet for fullt og det er ingen sommer i luften lenger... Jeg har tatt frem skjerf, lue, kåper og hansker. Denne kåpen er helt ny og jeg har gledet meg til å bruke den de siste ukene. Gikk med den for første gang i går og den er veldig varm. Jeg har lett etter en kåpe som er 1) enkel 2) svart 3) fin til fest og hverdag... Og jackpot! Fant den på H&M! Gleder meg til å gå med noe annet enn boblejakke utenpå kjolen min på julebord!

Jeg må si jeg ler meg ihjel hver gang jeg sjekker mailen min! Det er SÅ mange morsomme historier om "verste daten". Gleder meg til å samle alle å også legge de ut slik at alle kan lese de! Men jeg vil ha flere!! Send til meg please 😘 (martaalisee@gmail.com)

I går var vi i bursdag til en venninne her i Arendal og det var hennes første bursdag som mamma. De har fått en helt nydelig babygutt og jeg smelter hver gang jeg er på besøk. Jeg bakte en kake som av en eller annen grunn smakte bedre samme dag enn neste.. Rare greier men den så i hvertfall fin ut, utseende som teller, ikke sant? :-P

Nå skal vi stå opp, spise frokost, gå en tur og få opp noen persienner. Audun har fått opp 3 stk, men vi mangler ett vindu. Det er så mye koseligere med litt "privatliv". Slitsomt å stå opp også ikke føle at man kan gå inn på kjøkkenet i frykt om at noen skal se en hvit rumpe, haha :-)

Denne helgen blir veldig rolig og jeg skal endelig komme á jour med blogging og besvarelse på mail! Vi skal også forsette i det gode sporet med trening og sunn mat! Men jeg vet vi kommer til å slite i kveld, så jeg får finne på noe lurt som er ikke er sååå skadelig. Det blir i hvertfall INGEN alkohol. Målet mitt for denne måneden er å ikke drikke før halloween! Det er ikke det at jeg har et problem, som.  det kanskje høres ut - men jeg synes det ødelegger så mye. Så når jeg først skal ødelegge så skal det være verdt det. Som feks et arrangement som halloween! Hva skal dere gjøre i kveld? Skal dere ut eller ta det rolig?

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Yvonn
,
Fin høsr/vinter jakke. Den kledde du, 😁
martaalise
martaalise,
Helene
,
Utrolig fin kake og kåpe!:)
martaalise
martaalise,
takk <3 😃 ja veldig fornøyd med den!
nouw.com/martaalise