MY BUCKETLIST

Ting jeg har lyst til å gjøre før jeg dør er mange. Og jeg frykter hver dag for at jeg ikke skal rekke alt. Jeg frykter døden! Haha, nei, jeg er livredd for å dø ung. Livredd for å ikke få oppleve alt jeg vil og alt jeg vil oppnå. Jeg har selvfølgelig lyst på barn, men før det så er det så mye jeg vil se! Jeg vil ha et meningsfylt liv ♥ Listen min forandrer seg stadig vekk. For noen år siden var puppeoperasjon og å kjøpe egen leilighet en av de største drømmene mine - og de har jeg fullført! Så møtte jeg Audun og sammen har vi ting vi vil oppleve og etter hvert som tiden har gått har jeg lagt til flere ønsker og drømmer ♥ Når jeg blir gammel skal jeg dra frem listen min og da håper jeg at jeg kan krysse av alle og kanskje noen flere som har kommet i løpet med tiden :-)

♥ Audun

♥ Bo i en yatch/seilbåt langt borte med Audun i noen måneder

♥ Bygge mitt eget drømmehus!

♥ Alaska

♥ Audun har lovet meg at en gang i fremtiden skal vi til Egypt og se pyramidene! Dette har vært min drøm siden jeg var liten å så tegnefilmen Prinsen av Egypt!

♥ Jeg er nok ikke tøff nok til å bo ute i jungelen et par døgn, men det er absolutt en drøm! Har så lyst til å se indianere, om det noen igjen da!

♥ Jeg misunner alle dere som har opplevd dette! Til neste år vil jeg besøke Nord-Norge og få med meg nordlys!

♥ Dette har jeg drømt om siden jeg var liten. Gi meg en delfin og ett basseng <>

♥ Skrive en bok om Audun sitt liv. Noe av det mest fascinerende og interessante jeg har vært borti og hele verden fortjener å vite alt han har vært i gjennom og opplevd!

♥ Meg og Audun snakker så ofte om Vegas! VI SKAL DIT SNART! Ingenting planlagt men vi håper :-)

♥ Inca Trail i Peru - En fire-fem dagers tur fra Cusco til Machu Picchu.

♥ Jeg vil ikke bli glemt! Jeg vil oppnå noe før jeg drar herfra! Delt førsteplass med å tilbringe resten av mitt liv med Audun er denne:

Hva står på din bucket list?

Marta Alise

Liker

Kommentarer