My bestfriend is aspirin

Så var det min tur til å ta frem hostesaft, halspastiller, paracet og c-vitaminer. Har gått å brygget på noe den siste uken men det var i går det slo meg i bakken. Våknet med sår hals, hodepine og tett nese. Utrolig kjedelig. Men utover dagen i går gikk det litt over og vi kom oss på trening. Jeg trente bein og litt kondisjon. Trodde jeg var flink helt til jeg våknet i dag og angret noe sykt... Kanskje ikke det smarteste trekket å dra på trening når man er dårlig.. I dag blir jeg i hvertfall hjemme!

Trodde ikke jeg skulle skrive dette, men jeg hater solen akkurat nå.. Jeg vil ikke være ute men får dårlig samvittighet av å sitte inne. Det er sommer og 20 grader ute og jeg ligger inne å grynter.. Heldigvis har Audun kjøpt god mat til meg og et blad som jeg skal kose meg med.

Jeg håper jeg blir frisk i snart! Til helgen skal vi mest sannsynlig passe onkelbarna til Audun og det har jeg gledet meg sånn til... Så jeg må proppe i meg vitaminer og komme meg på beina igjen! Nå skal jeg lese litt blad også skal vi se ett par episoder Modern Family sammen etterpå. Håper dere har en frisk og rask tirsdag!

Marta Alise

Liker

Kommentarer