MURCIA

Av alle byene vi besøkte, var Murcia den kuleste byen! Her var det så mye liv, søte trange gater, og god mat! Det var jo midt i påsken, så det var en lang posisjon med et hundretalls menn og damer i kledd kapper og hetter. Synes de ser så ekle ut. Noen gikk til og med barbent, for å gjøre opp synder eller løfter... De gikk med lys i hånden og beveget seg så sakte. Meg og mamma satt på første rad og det var helt stille! Ingen sa noe og det var helt mørkt i gatene. Etterhvert kom det litt barn ut i posisjonen og de gikk heldigvis uten hetter. Etter det kom Jesus statuen og den måtte det 20 mann til for å bære, og hver tiende meter, stoppet de opp og slappet av. Det må ha vært så tungt. Etter dette så vi politikere og konene til prester og politikere. Hele greien er ganske rar, men fascinerende da! De tar det veldig seriøst!

Vi rakk også å spise i Murcia og der fant vi et sted som heter Goiko Grill. De hadde en drit god burger som man kunne sette sammen selv akkurat slik man liker det med ingredienser og type kjøtt og oster. Mmmm!

Etter mange timer i Murcia måtte vi finne oss et sted å sove. Valget falt på et nydelig boutique hotel i fjellene på vei til Granada. Var ganske slitsomt å kjøre en hel time for å finne hotellet, men det var så verdt det når vi kom frem! Viser dere bilder i neste innlegg <3

Marta Alise

Liker