morning bliss

God mandag folkens! Hva skal dere bruke fridagen deres på i dag? Her har det gått i frokost, kos, Norske Talenter, rydding og vasking. Vi trenger denne dagen til å hente oss inn igjen på. Heldigvis er vi ikke så slitne i dag som jeg trodde vi kom til å være. Sykt deilig! Så i dag skal vi i gang med treningen også :-) Passer bra at det er nydelig vær ute, da kan vi slå to fluer i en smekk. Vi har også en del andre ting å ordne, men vi skal også huske på å slappe av slik at vi kan nyte 1.mai! Det er vel en regel om at man må slappe av og kose seg? ;-) Hehe!

Tenk at vi allerede har kommet til mai? 31 nye, blanke ark venter på oss!

jeg har på meg

dongeribukse her, jakke Spania, hvit topp her, øredobber I'am, sko her, neglelakk her, veske her

Jeg skal ikke skryte på meg at disse bildene ble tatt i dag. De tok vi før vi reiste til Trysil, men ville holde litt igjen siden jeg nettopp hadde lagt ut outfitbilder. Men denne jakken er jeg så forelsket i! Dessverre er den kjøpt i Spania, men jeg måtte bare vise den til dere! Den er jo superkul og jeg gleder meg til å gå med den masse i sommer! Sykt kul til hvitt!
Nå skal jeg se ferdig Norske Talenter (opptak) med Audun også komme meg ut. Så får jeg heller lage en liste over ting jeg må rekke innen i morgen... Kommer med ett litt gøyere innlegg senere ;-)

Har så dårlig samvittighet for at jeg har blogget så lite i det siste. Tenker alltid at jeg skal få gjort det godt igjen, men så er det mye som skjer hele tiden. Men fremover er det heldigvis litt rolig slik at jeg kan fokusere på det jeg liker aller mest! Lover en bedre blogg i tiden fremover ;-) Ser dere stikker innom og sånn uansett <3 Det setter jeg uendelig stor pris på!

Vi blogges senere!

_______________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Anette
,
Vakker 😍
Ida
,
Kjempe fin den jakken.