Monday bliss

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg å ser på Sex and the City mens jeg blogger. Noe av det beste jeg vet.. Jeg har blitt helt hektet på SATC igjen.. Ser på det hele tiden. Mens jeg lager mat, mens jeg rydder, mens jeg blogger, mens jeg betaler regninger +++. Jeg har endelig byttet bort Friends.. Jeg har jo serr sett på det om igjen og om igjen i flere år nå.. På tide å få inn noe "nytt blod", selv om jeg også har sett alle SACT episodene 10 ganger, haha :-)

Mandagen min har vært litt mer innholdsrik enn som så altså. Jeg har fått unnagjort én time yoga, blogget en del og knotet med noen mail. Jeg har byttet en samarbeidspartner og det var faktisk veldig vanskelig med det tekniske. Jeg måtte ha alt steg for steg, men det gikk til slutt :-) Og nå har jeg offisielt byttet! Blir ikke noe forandring her på bloggen altså!

Disse bildene tok jeg forresten forrige uke. Jeg fikk ikke lagt de ut fordi det var et nytt system med de linkene. Har aldri vært noe streng på det, men vet hvor kjipt det er når jeg glemmer å skrive hvor ting er fra.

Kåpenkåpe HER, bukse HER, skjorte HER, skjerf H&M (adlinks)

Ellos-nerd kan dere gjerne kalle meg! Nesten alt, unntagen støvlettene og skjerfet er fra Ellos. Jeg kjøpte støvlettene i Praha for 2 og 1/2 år siden og da gjorde jeg et skikkelig godt kjøp. Disse kan jeg gå med i timesvis uten å få vondt! Kostet meg 20 euro om jeg husker riktig. Sykt billige for så gode sko, også har de overlevd 3 høst/vinter sesonger.

Jeg elsker dette antrekket! Kåpen har jeg gått med omtrent hver dag siden jeg fikk den i november.. Og blå skjorte er så fint til beige!

Planen for denne uken er å trene masse, planlegge en hyttetur, rydde i walk in closet, og forsette med hyppige oppdateringer på bloggen :-) Jeg og Audun må også ta oss en tur ut i snøen.. Selv om jeg ikke er så glad for å se den akkurat nå. Hehe... Hva planer har dere denne uken?

Siden det er meningen at alle bloggere i Nouw skal forbedre seg og bli enda bedre bloggere, så må jeg spørre dere; hva vil dere at jeg skal blogge om? :) Jeg blir ikke bedre uten dere! Eller best. Jeg vil bli best!

_________________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Janne
,
Helt utrolig vakker!
amehansen
amehansen,
Åh, så fin du er! Digger oufiten!
nouw.com/amehansen
martaalise
martaalise,
Tusen takk <3
nouw.com/martaalise
mariannekaroline
mariannekaroline,
Så fin du er! 😊 Ønsker deg en kjempe fin uke.

Jeg synes det er gøy med blogginnlegg om antrekk, oppskrifter, DIY mm.
martaalise
martaalise,
Tusen takk <3 i like måte 😃
nouw.com/martaalise