mitt første besøk hos Audun

Hei dere! Litt treg jeg. Skulle oppdatere med en gang jeg kom hjem, men jeg har ikke vært sååå lenge hjemme. Jeg har vært på butikken, gitt bort litt klær til Fretex også ryddet litt her hjemme. Rakk også å hente en pakke fra noe samarbeid her på bloggen, så jeg har pakket det ut, prøvd og tatt litt bilder. Nå har jeg akkurat laget meg middag, (middag klokken 22.00) haha, også lagt meg ned på sofaen. Ahhh det var deilig! Og nå, klar for å fortelle dere om mitt første besøk hos Audun i fengsel.

Jeg dro for å spille volleyball i en time før jeg dro hjem for å gjøre meg klar. Jeg hadde time 1845 som jeg ringte inn for noen dager siden og avtalte. Jeg var ikke hjemme før 1800! Og jeg stresset så sykt! Var helt rød i trynet, svett og hadde sand alle veier! Hoppet i dusjen, vasket håret, skrubbet meg, tørket meg, fønet håret og kledde på meg. Løp ned til bilen og da var det kun 15 min til jeg skulle være der! Jeg satt usminket og rødheten i trynet hadde ikke gått ned! AHHH! Jeg som bryr meg så mye om hvordan jeg ser ut foran Audun, i hvertfall når vi ikke har sett hverandre på så lenge - så er det ekstra viktig for meg. Men så tok jeg på FULL styrke i bilen med kaldt luft, åpnet taket (veldig takknemlig for cabriolet), og alle vinduene. Kjørte bort og kom 1838! OMG! Tok opp sminkepungen mens jeg satt utenfor fengslet og startet å male ansiktet. Haha. Rødheten hadde heldigvis gått ned! Så jeg sminket meg, og 1844 stod jeg utenfor å ringte på. De åpnet gitterdøren også døren. Jeg fikk komme inn, måtte legge fra meg vesken med telefon også gikk jeg inn gjennom en metalldetektor. Trodde besøket skulle bli litt spennende med at jeg fikk gå gjennom ganger og se bygg litt, men besøksrommet var like ved. Gikk bokstaveligtalt 1 meter fra metalldetektoren, også var jeg på besøksrommet. Vet ikke om det kalles metalldetektor? Men det er i hvertfall sånn greie man går gjennom i sikkerhetskontrollen på flyplasser, hehe :-) Snakket ikke lenge med vakten før han hentet Audun, men han rakk å si en ting! Og det var at han hadde vært innpå bloggen min i dag, haha! Så kult :-) Da ble jeg glad!

Jeg gikk innpå rommet og det var veldig lite men ok. Et vindu, to små sofaer, et bord i midten, en vask og noen leker. Det var kanskje familierommet? Jeg vet ikke, men det var perfekt for oss! :-) Audun kom og det var så deilig å se han! Vi klemte og bare satt og pratet og pratet.. Gikk i ett. Jeg så på klokken hans 3 ganger og hver gang så gikk det et lite synk i magen min. For jeg ville ikke at tiden skulle gå. Vi snakket om alt mulig men mest om hva vi hadde gjort på. Det har faktisk gått 3 uker på mandag! Helt utrolig. Han har jo blitt ganggutt og kommet i rutiner der inne. Han sier de som er inne sammen med han er greie, men at han merket en holdningsendring etter at han var 100 % klar mot de om at han var ferdig med miljøet. Noen var veldig kule til å begynne med, men så endret de seg litt. Så ja, det er ikke bare bare der inne. Han sa også at han kjedet seg mye men at han prøver å gjøre det beste ut av situasjonen. Han leser helt sykt mye, rydder og vasker, trener litt og ser på TV. Blir minimalt med TV for han er redd for å få firkantede øyner, haha. Han er morsom!

Vi fikk ekstra tid i dag og det kjentes så godt! Spesielt siden vi ikke har sett hverandre på 2 uker! Vet vi egentlig bare får én time hver gang, men den timen går alt for fort! Så takknemlig for at de lot oss sitte litt lenger.. Var utrolig deilig å være med han. Han er seg selv 100 % og vi var oss 100 %! FANTASTISK! Kunne bare ønske at han fikk bli med meg hjem i kveld.. Sånn at vi bare kunne lagt på sofaen og snakket shit, sett på tv og bare vært oss.. Haha! Det er noe av det jeg savner mest.. Også å våkne opp med han.. Og gå å legge meg med han.. Hehe! Savner også omelettene hans! Ahhh.. Jaja.

Etter at det hadde gått langt over tiden så kom vaktene og da måtte jeg gå ut først også hentet de Audun. Jeg gikk bort til bilen og fikk en sånn trang til å gråte. Satt meg i bilen også bare ombestemte jeg meg. Tenkte bare "NEI", "ikke faen", "jeg skal ikke gråte", "dette skal feires"! Jeg sa det høyt til meg selv.. Litt som en med mentale problemer som tror hun er flere personligheter. Altså, fornuftige og morsomme Marta kjeftet på triste Marta - haha! Så da tok jeg på musikk på full guffe og bare digga litt før jeg kjørte på butikken. Jeg valgte å heller se det fine jeg nettopp hadde fått opplevd! Jeg fikk treffe kjæresten min. Jeg er heldig! Og nå er det bare noen dager til han ringer, også er det besøk igjen til uken! Må ringe å avtale besøk. Litt tungvint at jeg må ringe hver uke.. Kunne ønske vi hadde fast besøkstid! Men vi gjør det slik at han ringer på mandag, også prøver jeg å få besøk til torsdagen. Da blir ikke uken så lang også blir det to ting å se frem til!

Jeg har heldigvis noe som får min helg til å gå fort! Jeg skal få besøk av studievenninnene mine fra Oslo! Så gøy! 3 av de kommer ned og skal bo hos meg frem til tirsdag. Gleder meg! Jeg har også bestilt fint vær slik at vi får badet og kost oss! Dette går bra! Livet er bra :-)

___________________________________________________________

PS; Vet mange lurer; ble ikke noe hankypanky! Men masse klinings ;-)! Jeg er så ærlig om alt mulig, så da skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke skal dele det med dere - når jeg vet at dette er topp 3 på spørsmål dere har. #bloggeroftheyear Haha!

Marta Alise

Liker