mitt favoritt klesplagg

Nå gleder jeg meg skikkelig til å treffe Audun i morgen. Det blir så deilig! Jeg har kjøpt to shorts til han og skal ha med litt toalettsaker til han som han lå igjen. Vil prøve å ha med noe hver gang sånn at han får litt glede når jeg går igjen.

Men, jeg må komme meg gjennom denne dagen først og det blir ikke noe problem. Jeg skal sole meg sammen med jentene og nyte dagen skikkelig. Ingenting som gjør meg mer glad enn sommeren!

For noen uker siden tok vi noen antrekksbilder. Tror det var de siste Audun tok av meg før han dro inn, men da glemte jeg å legge ut disse bildene. Jeg la kun ut bildene uten jakken, men denne jakken er jo min favoritt - så nå kan jeg vise dere! Den pakker utmerket til vår og høst, men også nå i sommer når det er litt overskyet. Jeg har brukt den på litt kaldere sommerkvelder, for den er ikke tynn - men heller ikke supervarm! Den er så fin og stilren! Passer til både hverdags og pyntet tøy! En så fin trenchcoat er ett must i garderoben! Lagt ut link under om dere vil ha lik :-)

jeg har på meg;

this trenchcoat....

Så kjekt at dere likte tapas-innlegget mitt :-) skal bli litt flinkere til å svare dere på kommentarer og snap! Gjør så godt jeg kan, men skal gi ekstra giret siden dere er så søte mot meg!

Vi blogges igjen senere i dag :-) Jeg blir alene i kveld, så da skal jeg utnytte det til det fulle med å ta igjen litt blogging! GLEDER MEG!

______________________________________________________________

Følg meg gjerne på snapchat: martalise


(innlegget inneholder annonselinker)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Victoria,
Kjempe flott antrekk. Du har så flott stil, som jeg blir veldig inspirert av 😊 God onsdag!
viccctoria.blogg.no/
martaalise
martaalise,
Takk for det V <3
nouw.com/martaalise