mitt beste mat-tips

God kveld dere :-) Ble litt senere enn jeg tenkte i dag. Jeg hadde først Therese på besøk, også en venninne fra Oslo noen timer også gjorde jeg meg klar til å besøke Audun. Rakk også innom biblioteket for å printe ut litt til Audun. Printet ut bloggen slik at han kan lese og se hvordan det ser ut med oppsettet og alle bildene. Tror han blir glad når han får tilgang til det :-) Han skulle hilse og si tusen takk til alle som er innpå og til alle som kommenterer. Han digger at bloggen endelig har kommet ut!

Men, siden det er onsdag i dag så tenkte jeg å ha litt matprat. Det er ikke direkte oppskrift i dag, men forrige uke sa jeg at jeg skulle vise dere hvordan jeg legger opp maten min nå som jeg er alene. Det er ikke bare bare å være alene, men en ting er sikkert; man kan spare mye om man bor alene og planlegger litt :-)

my best tips for all the single ladies......

1-2 ganger i uken lager jeg mange matbokser fylt med sunn mat slik at jeg kan spise ofte og fort. Jeg spiser 1-2 slike bokser på en vanlig dag :-) Jeg kjøper inn 1,4 kg kyllingfilet og det blir kylling til 14 måltider. Jeg har 100 gr kjøtt og 50 gr pasta i hver matboks. Det trenger ikke alltid å være kylling. Forrige uke hadde jeg feks 1 laksefilet i to matbokser og tunfisk i tre. Resten kylling. Den krydrer jeg med chili, paprika, spisskummen, hvitløk, litt salt og pepper :-) Blir supergodt! Av grønnsaker tar jeg alt mulig jeg har i kjøleskapet og der har jeg ikke noen begrensninger. Salat, paprika, tomat, agurk, løk osv..
Både til frokost og kvelds spiser jeg noe helt annet. Disse måltidene er mest til lunch og middag når jeg er hjemme alene :-) Også sparer jeg koseligere middager når jeg er med venninner eller når det er helg!

Håper dere som bor alene fikk noe ut av dette tipset <3 Jeg har spart så mye penger og tid på dette :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Victoria,
Dette tipset var helt genialt og det skal jeg virkelig begynne å gjøre! Det er jo utrolig greit, spesielt hvis man har dårlig tid og trenger noe mat 😊
viccctoria.blogg.no/
martaalise
martaalise,