Mitt 2015 - del 2

Jeg er så glad for at jeg begynte å blogge! Har dokumentert hver dag siden februar og da er det så lett å se hva vi har gjort - ikke det at det går i glemmeboken, men det er kanskje ikke like enkelt å holde styr på når vi var der og der. Håper dere likte forrige oppsummering, og om du ikke har lest den kan du se den HER.

AUGUST

August var den måneden vi grudde oss mest til. Rettssaken startet og med det startet også innspilling av Insider. Det var både spennende og tragisk på samme tid. Det var veldig kjekt å være med i en tv produksjon men det med rettssaken gjorde livet litt mørkere. Vi visste jo sånn ca hva utfallet skulle bli. Men det var ikke før i neste måned vi fikk vite det. Rettssaken varte i 4 uker og det var tøft å skulle flytte til Oslo 4 dager i uken, frem og tilbake, bo på hotell og alt det styret der. Samtidig fikk jeg treffe mange venninner fra tiden min i Oslo også hadde vi en fin måned frem til rettssaken begynte. Vi var i Bø i Sommerland med nevøen til Audun, var i bryllup, solte oss, var med på Trebåtfestivaler i Risør og rakk en Dubai tur før rettssaken.

SEPTEMBER

Denne måneden var også en liten rollercoaster. Vi gikk å ventet på dommen og jeg følte jeg at livet mitt raste. Prøvde å holde ansikt her på bloggen men det klarte jeg ikke. Jeg har siden da fått 100vis av meldinger fra kvinner og menn som er i samme situasjon som meg og det hele føltes litt bedre. Ikke at jeg unner noen det, men føles godt at det ikke er bare jeg og Audun. Det ble en liten trøst og man føler seg ikke så alene. På denne tiden hadde jeg også startet med et nytt prosjekt som jeg enda ikke kan røpe på bloggen og jeg har sååå lyst. Venter bare på grønt lys. Vi er enda ikke ferdig med det og det hele er en stor opptur for meg. I september var vi også i Oslo å feiret lillesøsteren min sin 20 års dag, vi var veldig flinke til å trene og tok høsten godt i mot med kvelder foran tv-en og middager hos svigers.

OKTOBER

I oktober fikk vi vite dommen og da hadde vi ventet i 5-6 uker.. Det hele ble tatt opp og jeg gruer meg til å se det på tvskjermen. Likevel hadde vi en halvveis fin måned. Oktober er en av av favoritt månedene mine i siste halvår for da begynner alle forberedelser til halloween og jeg ELSKER halloween. Så da fikk jeg tankene på litt andre ting, jeg prøvde i hvertfall. Denne måneden dro vi til København igjen og denne gangen besøkte vi Tivoliet og de hadde pyntet så fint til Halloween! Vi hadde også halloween fest i Risør og inviterte både venninner fra Oslo og venner av Audun. Denne måneden hadde jeg også min første videoblogg etter mye tenking frem og tilbake. Ellers hadde vi mange fine turer ute, var i bursdag, i Dyreparken med onkelbarna til Audun og begynte å få kalde føtter siden det nærmet seg tid for å flytte ut av leiligheten. Ikke visste vi at det kom til å løse seg. Så vi begynte å planlegge en tre måneders tur til Thailand. Vi booket hus og begynte å se på flybilletter.

NOVEMBER

Dette er Auduns måned og jeg overrasket han med en tur til Budapest. Han visste ingenting, annet enn at vi først måtte komme oss til Oslo. På selve avreisedagen fikk han et skjerf for øynene også sa jeg at vi måtte kjøre i en time. Han tok av skjerfet og da var vi på Gardemoen og han ble så glad og overrasket! Vi hadde en utolig fin weekend i Budapest hvor vi var på Spa, shoppet, spiste middag på elven Donau og besøkte julemarkedet. Allerede da fikk vi julestemning og begynte å glede oss til jul. Vi begynte også å pakke ned alle tingene våre, siden dette var siste måneden i leiligheten. Det var trist men heldigvis fikk vi sjansen til å kjøpe leilighet to måneder, og det er vi så glade for.

DESEMBER

Den beste måneden ble litt mer stress i år siden vi ikke hadde ett sted å bo. Heldig som vi er, fikk vi bo hos svigers til vi endelig fikk kjøpt leilighet. Vi måtte vente på overtakelse som ikke var før nå sist mandag. Så hele måneden bodde vi hos dem og vi koste oss kjempe mye. Vi var også i Oslo ett par dager og jeg koste meg hos lillesøsteren min Mariela også var vi på julekonsert med Kurt Nilsen. Vi hadde også en fem dagers tur til Bergen og feiret en liten mini jul sammen med mamma og de. På julaften var vi samlet her nede på Sørlandet igjen, med alle onkelbarna til Audun, søsteren hans og hennes mann og svigers. Det var veldig koselig og over all forventning. Vi spiste så mye julegodt, så på julefilmer, spilte spill og i slutten av måned flyttet vi inn her. Nå er vi allerede godt i gang og er snart ferdig. DEILIG!

Alt i alt har dette året vært veldig fint. Det har vært store nedturer men også fine og store oppturer. Jeg er utrolig takknemlig for alle rundt meg, Audun - mitt livskjærlighet, alt jeg har lært, alle dere som er innpå her hver dag, alle jeg har truffet på min vei, alt bloggen har gitt meg og hvordan livet mitt er blitt. Jeg har fått oppleve mer enn jeg trodde, reist til Sør Amerika til min fine familie, vært i Midtøsten, overlevd en stor rettssak, kommet i 10 talls aviser for både dorullvideo og fengselsinnlegg og fått ny leilighet sammen med Audun. Nå håper jeg at 2016 blir minst like bra, men med litt mindre nedturer. Ønsker dere alle en pangstart på det nye året! Grip alle muligheter dere får, det skal vi :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer