Mitt 2015 - del 1

Håper dere ikke er drittlei oppsummeringer. Dette blir nok siste, på veldig lenge. Første halvdel av året hadde jeg den beste tiden i livet mitt. Jeg bodde med Audun, vi reiste mye og fant på så utrolig mye fint og rart. Samtidig gikk vi å ventet på rettssak som kom opp i august, så det lå hele tiden i bakhodet. Likevel rakk vi det vi ønsket og som betydde noe for oss. Bruke tid med familien, være sammen og forberede oss. Jeg tenker mange ganger at dette blir siste bursdagen, eller siste julen og nyttårssaften vi har sammen før han eventuelt må inn. Så jeg vil si at vi har gjort det beste ut av situasjonen og utnyttet hver dag vi har hatt sammen. Her er mitt, eller vårt år.

JANUAR

Første måneden i året var den verste! Jeg gikk inn i 2015 veldig syk og lå på sofaen i to uker. Likevel ble jeg med til Danmark med Audun andre nyttårsdag og det skulle jeg aldri ha gjort. Det er ikke så mye mer enn det jeg husker fra denne måneden. Husker at jeg blogget hver dag, men jeg publiserte INGENTING. Jeg forberede meg på mange måter til mitt første innlegg og det ble ikke før en måned etter. Pingle? Ja.

FEBRUAR

I februar reiste jeg, Audun og mine to lillesøstre til Argentina og ble kjent med min fars familie. Sist jeg hadde vært der var jeg 8 år, så det hele var veldig spesielt. Det var helt forferdelig å dra derfra, for vi ble så fort knyttet til dem. Savner dem hver dag og håper vi snart får dra dit igjen. Det er så synd at den fine og store familien jeg har, er sååå langt borte. Jeg dro også til Argentina for å få et bedre forhold med pappa og det ble bedre, men ikke slik jeg hadde håpet. Siden februar har vi snakket 4 ganger på telefon.. Men men. Vi fikk i hvertfall oppleve utrolig store kulturforskjeller, tango, Buenos Aires, og bli kjent med verdens skjønneste familie. Februar var også første bloggmåneden min. Hadde min første post 14 februar og brukte Argentina-turen som skjold for at jeg ville begynne å blogge, haha :-) Da var det litt lettere å bli "en av de".

MARS

Denne måneden gjorde vi noe helt sprøtt. Vi dro til Estland og fikset litt på oss begge. Dritt lei av å snakke om det, men dere som følger oss fast vet hva jeg snakker om. Jeg hadde ikke gjort det igjen om jeg visste hvor lite forskjellen ble. Men..., Nå er i hvertfall den tørsten slukket. Vi besøkte også mamma og de i Bergen. Jeg fikk mitt første sponsorinnlegg på bloggen og nådde topplistene i Arendal, haha :-) Stort for meg den gangen.

APRIL

Høydepunktet for April var Trysilturen. Jeg og Audun hadde en så hyggelig tur med mine studievenner fra Oslo og vi festet som om vi var 18 år igjen! Jeg tok helt av med smoothieoppskrifter denne måneden og det savner jeg faktisk å gjøre. Lage gode smoothier og poste de her. Audun satt veldig pris på å ha 4 forskjellige smoothier i kjøleskapet å velge mellom i hvertfall.. Haha. Vi dro også til Sverige med Mariela og Ole, selv om Audun faktisk er utestengt fra Sverige. Heldigvis var vi der bare i noen timer. Vi shoppet som gal på Ullared også dro vi hjem igjen. Denne måneden fikk jeg min første trussel her på bloggen og ble kjent igjen på senteret her i Arendal. Kjendis much...

MAI

Denne måneden begynte vi å spise middager ute på verandaen, gikk flere turer i uken og dro til Egypt på 17 mai. Det var en veldig impulsiv tur. Vi bestilte bare noen dager i forveien.. Vi hadde liksom ingen faste planer på 17 mai så da reiste vi like gjerne bort. Jeg har alltid drømt om Egypt og Kairo fra jeg var liten av så da fikk jeg endelig det ønsket oppfylt.

JUNI

Juni er min bursdagsmåned og den feiret vi hjemme i Bergen. Jeg og Audun dro også til Danmark på en kjæreste weekend. Vi besøkte Fårup Sommerland, dro til København å shoppet, spiste middager ute og bodde på en gård som var så fin og romantisk. Må tilbake dit når sommeren kommer.

JULI

Denne måneden var de tid for cruise i Middelhavet med min lillesøster Mariela og svogeren min Ole Martin. Selv om det er mye negativt jeg rampe opp om cruiseturen, så hadde vi det veldig kjekt vi fire. Vi fikk oppleve Roma, Sicilia, Palma, Ibiza, Monaco og Barcelona. Vi drar ikke på cruise igjen, og gleder meg til å lage et innlegg på det og fortelle dere detaljer hvor svindlet vi ble. Annet vi gjorde i juli var båtturer med foreldrene til Audun også var vi mye i Risør og det er alltid koselig.

Høydepunktene for første halvdel av 2015 var helt klart alle reisene våre og at jeg startet å blogge. Nå skal jeg begynne på del to av innlegget.

Marta Alise

Liker

Kommentarer