Minus 7 kg

I går lå jeg å solte meg i flere timer, løp meg en liten tur og fikk handlet inn masse (sunt) godt! Jeg har vært så flink i over en uke nå og vekta er minus 7 kg. Det er så deilig og jeg føler meg så fin. Jeg er mer enn motivert til å klare 3 kg til før bursdagen min den 17.juni. Hin dagen fikk jeg et brev fra en leser som heter Rebecca. Wow. Tenk at noen sender meg ett brev. Jeg kan ikke åpne det før bursdagen min og jeg kan ikke si annet enn tusen takk og FAEN så tungt det er å se på det hver dag og vite at det er en heeeel uke til jeg kan åpne det. Jeg blir som et lite barn, haha. Jeg gleder meg mye mer til å åpne det enn å åpne gaver! For det betyr så utrolig mye..

Ja, over til noe annet. I går når jeg var på butikken var det en dame som ropte etter meg. Marta Alise, Marta Alise.. Haha. Jeg er jo vant til at alle kaller meg Marta, så jeg reagerte ikke med det første. Dessuten hørte jeg på musikk så jeg var litt i min egen verden. Var litt skummelt med en gang jeg skjønte at det var meg, så jeg bare smilte, pakket posene og stakk. Haha.. Sorry! Skal rope tilbake neste gang. Jeg er ikke like tøff alene som når jeg er med Audun. Men veldig gøy at jeg har lesere fra Tromøya, her jeg selv bor :-)

Her er noen bilder fra hin dagen. Hva synes dere om min nye bil? Haha, neida! Håper dere liker antrekket ♥ Det er en sykt deilig jumpsuit som jeg kjøpte forrige uke og min favorittveske som Audun kjøpte til meg i august i fjor når vi var i Praha. Har ikke fått brukt den særlig mye, men den er jo så fin!

Nå skal jeg gå meg en liten tur også sole meg! Det er så deilig at sommeren er her! (igår var det 26 grader om ikke mer!). Jeg skal prøve å oppdatere litt senere om hvordan det går på 17 dagers dietten, hva jeg gjør, tips osv. Er bare litt kaos fordi alle spør i ulike medier så vanskelig å samle alle spørsmålene. Vil gjerne få med alt!

Følg meg gjerne på facebook HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer