mine oktober-pins

Tenk, enda en ny måned over.. Jeg kan ikke tro at vi nærmer oss november. I oktober har jeg (kanskje ikke overraskende) samlet på halloween-pins på Pinterest. Jeg får så mye inspirasjon og jeg blir så misunnelig på de som er så flinke til å sminke seg! Etter at jeg fikk så gode tilbakemeldinger på mitt "halloween-sminke"-innlegg så tenkte jeg bare "de skulle bare visst hvor flinke de på Pinterest er". Take it to the next lever, for å si det sånn..

I dag har vi vært i byen for å ordne noen ærender. Jeg startet dagen med en halvtime yoga, det er min 5 yoga økt denne uken. Sykt rart at jeg har fått dilla på noe som jeg ikke syntes så mye om før. Etter det løp jeg ned på senteret for å lære å ta på meg linser. For meg var det ganske traumatisk. Haha. Jeg er en skikkelig dramaqueen men jeg klarte det veldig raskt. Synes bare det er SÅ rart å skulle ta meg innpå øye og dra ut.. Tanken på at den skal sitte seg fast er skummel! Men jeg skal ha månedslinser da.. Jeg hadde aldri klart å få linser inn i morgen og kveldsrutinen min..

Planen i kveld var å egentlig dra på fest i Oslo men siden jeg ikke fikk fikset hotell så blir vi her i Arendal. Vi er også veldig lei av å reise frem og tilbake og det føles veldig deilig å gå ut her i blant. Vi bor jo tross alt i byen! Vi må bare bli flinkere til å utnytte det. Så deilig med gå-avstand til alt.

På torsdag var vi på en spontan kjæreste-date og det anbefaler jeg dere å gjøre i blant. Så koselig å ikke planlegge alt og bare ta ting som det kommer. Vi dro ut å spiste etterfulgt av en kino. Vi så Masterminds og vi hadde HELE kinosalen for oss selv! Utrolig koselig og faktisk litt romantisk!

Nå skal jeg i gang med rydding også gjøre klart til i kveld. Vi får litt besøk og etterpå skal vi ut! Flere som skal ut i Arendal? Skal dere kle dere ut? :-) Fortell meg hva eller send bilde til meg på snapchat: martalise - jeg har SÅ lyst å se dere!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Les også:

mine juni-pins

mine august-pins

mine september-pins

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Utrolig mange kule pins! 😊 kos dere i kveld <3