Mine must haves this week

Med tiden får man nye favoritter og ting man plutselig ikke trengte før, kan man ikke leve uten nå! Her mine must-haves denne uken:

Musica - Er det noe jeg er avhengig av om sommeren så er det musikk. Jeg og Audun elsker å ha litt stemningsmusikk i bakgrunnen. Høytaleren fra JBL er alltid med både hjemme, på reise og på stranden. Denne kjøpte vi faktisk rett før turen til Argentina i februar, og den har blitt brukt mye. Så liten, men forsatt god lyd.

Gillette Venus Snap - Jeg og Audun reiser mye, og da er det lett å glemme å leggene. Med denne lille søte høvelen kan jeg fikse dette i bilen eller på toalettet på resturant (snakker av erfaring). Nå om sommeren er det krise med hår på leggene.

Evian water spray - hvor herlig er det ikke med vann i ansiktet når man ligger å soler seg? Jeg overlever på solsengen med dette produktet.

Anastacia Countor Kit - Det er så deilig nå i sommer, for da trenger jeg ikke så mye sminke. Blir fort brun og det eneste huden egentlig trenger er litt glød! Jeg elsker dette kittet!

VICHY oljespray - Jeg blir så fort tørr på huden når jeg er ute og det er lenge siden jeg har smurt meg. Derfor har jeg alltid en oljespray med i vesken. Den sprayer jeg på tørt hår og tørr hud når jeg er i farta.

Hva er det du ikke kan leve uten akkurat nå?

Marta Alise

Liker