mine morgenrutiner

Etter en dag pause fra bloggen, er jeg tilbake. Jeg tok ikke den pausen med vilje, bare sånn at dere vet det! Hehe. Men jeg har fått møtt igjen venner og svigers etter to uker i Bergen! Det var koselig <3 Men jeg sliter skikkelig med søvnen. Det blir ikke bedre. I går måtte jeg bruke "hjelp" til å få sove. Til og med da, gikk det ikke bedre. Så jeg sover dårlig og kan ligge oppe i mangeeeee timer før jeg blunder. Blir litt sliten av det, hehe. Så en av nyttårsforsettene mine er selvfølgelig å få bedre søvnrutiner ;-)

Men, nå skal jeg blogge om mine morgenrutiner for de er utrolig presise når jeg er hjemme i Arendal. Prøver å gjøre noenlunde det samme når jeg er bortreist, men det er ikke like lett. Jeg kan ikke si at det er supergøye rutiner ;-) Dere får se selv!

re sengen...

Jeg var så irritert på mamma hele oppveksten for at jeg måtte re sengen min før jeg forlatet huset.. Haha. Men nå gjør jeg det uten å tenke meg om. Skipper jeg en dag angrer jeg alltid om jeg får besøk. Haha. Er jo ikke sykt gøy å gjøre det, men det setter i gang kroppen med litt aktivitet!

steller meg

Første stopp er badet. Her vasker jeg meg i trynet med varmt vann - og gjør mitt beste for å føle meg fresh etter natten!

vann med sitron

Dette punktet prøver jeg å ALDRI vike unna fra. Lunkent vann med sitron er det beste for kroppen når den ikke har våknet helt opp. Har gjort det så lenge jeg kan huske. Vannet skal ikke være varmt, men sånn at det ikke er kaldt heller om dere skjønner? Midt på krana! Jeg drikker ca 0,5 liter til frokost :-)

koser meg

Visst jeg har tid, liker jeg å legge meg ned i sofaen for å se en episode med ett eller annet. I mens våkner matlysten og kroppen skikkelig. På dette punktet sjekker jeg og mobilen, leser nyheter og tar det helt med ro.

frokost

En typisk frokost for meg er knekkebrød med kremost - mmmm! Jeg elsker óg egg i all slags former ;-) Mye frukt og gjerne en smothie! Dette vet de som har fulgt meg en stund. Jeg kan drøye frokost veldig lenge, for jeg vil være ordentlig sulten når jeg spiser det beste måltidet!

en kopp grønn te

På de dagene jeg er flink, drikker jeg 2-3 kopper te. Ellers blir det 0-1 kopper. Min første kopp inntas alltid etter frokost med MASSE sitron. Mine favoritter er all slags grønn/detox/rense-te.

kontortid

Siste punktet mitt i morgenrutiner, er når jeg sitter meg ned og åpner datamaskinen. Blogger, svarer på kommentarer, svarer mail, betaler regninger, planlegger blogg osv :-)

Hadde lyst til å skvise inn trening på dette innlegget siden jeg har noen økter tidlig på morgenen, men det er ikke så ofte! Heller senere på kvelden! Speaking of, jeg skal ned å løpe litt nå. Har avtale klokken 1500 - så jeg kan ikke sluntre unna :-) I kveld skal jeg ut med jentene i Arendal!

følg meg på snapchat: martalise <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ane
,
Varmt vann direkte fra kranen er ikke å anbefale.
martaalise
martaalise,
SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Så fine rutiner!
nouw.com/sarahhsofie
SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Så fine rutiner!
nouw.com/sarahhsofie
annailondon
annailondon,
Så fine rutiner! Vann med sitron er ett must her og 😊
nouw.com/annailondon
martaalise
martaalise,
Ellendelin
Ellendelin ,
Tinarodfjell
Tinarodfjell,
Så koselig!
nouw.com/tinarodfjell