Mine mest leste innlegg i januar

Dette er et innlegg som egentlig skulle bli lagt ut i februar, men det har gått litt fort i svingene.. Plutselig er vi i mars :-) Haha.. Her har jeg funnet de mest leste innleggene mine for første måned i året - ikke etter rekkefølge! Om du har lyst til å lese ett innlegg så trykk på overskriften med linje under! :-)

Sminkebordet mitt ble endelig ferdig og jeg viste det stolt frem til dere! Elsker å sitte her å gjøre meg fin på håret og sminke meg :-)

Tips til å lage en egen hotellfrokost

Vi laget deilig frokost når vi hadde besøk fra Bergen og dette tok jeg bilder av og la ved tips og triks for å få en komplett hotellfrokost hjemme!

Direkte fra TV2

Vi ble invitert til å delta i God Morgen Norge på TV2! Synes ikke jeg tok meg ut så bra der, men det er kult å ha den erfaringen! Helt utenfor min komfortsone og jeg ble lettet over at Audun skulle være med å sitte i sofaen!

Sminkevideo - Audun sminker meg

Audun sminket OG klippet meg! Jeg ble ikke så fin men det er verdt en titt, haha :-)

Blogg-sirkus

Noen spurte meg om hva jeg tenker om det andre toppbloggere blogger om. Som feks, å henge ut de som er ekstra personlige på bloggen. Mitt svar får dere i innlegget :-)

Våre tanker om Insider episoden

Vi ble 3 episode i Insider-serien på kanal MAX og vi skrev selvfølgelig om våre tanker rundt episoden. Det ble lest av sykt mange....

Direkte fra VG-TV

Vi ble invitert på programmet MADS i VGTV for å snakke om sitasjonen vår. Sykt skummelt men synes vi klarte oss bra.

Over 500 000 leste innlegget mitt!

Innlegget mitt i Aftenposten ble lest av SÅ mange! Herregud :-D

Til alle menn. Slik holder du på kjæresten din:

Audun skrev et sykt morsomt og søtt innlegg som ble delt i hytt og pine på facebook! Utrolig gøy! 150 000 unike lesere. Det er mye det!

Hvilket rulleblad skal man se på?

Selv om man ikke er dømt for noe, så kan man være en jævlig person. Og selv om man er dømt og har vært i fengsel, så kan man være ett godt menneske. Det finnes godt og vondt i alle slags "grupper". Dette innlegget ble lest mest av alle etter Audun sitt innlegg over her.

​Hvilket innlegg fra dette året har liker du best? Og hva vil du at jeg skal blogge mer om?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Rikke
,
Kan Audun skrive nytt innlegg om hendelser og personer fra det kriminelle miljøet?:)
martaalise
martaalise,
Vet du Rikke, du er synsk som du sa. Det første Audun sa som var bloggrelatert i dag, det var; "kanskje jeg skal skrive ett oppfølgingsinnlegg om fengselsgreiene i dag..." Og jeg synes det var SÅ god idé siden det er søndag og det er lenge siden sist... Men så er han ikke helt bra i dag. Går litt opp og ned med feberen. Men med en gang han blir bedre skal han sitte seg ned å skrive 😊 Blir denne uken! Om du har noen spesifikke spørsmål, så må du gjerne skrive de inn her! Og jeg venter på den oppskriften din også <3
nouw.com/martaalise
Utrolignok
Utrolignok,
Ønsker deg en god søndag 😊
nouw.com/utrolignok
martaalise
martaalise,
Takk for det <3 Håper du har hatt en fin søndag!
nouw.com/martaalise
Maria
,
Syns bloggen din er super 😊 syns også du og Audun er så flotte sammen:) og leste innlegget om at man kan være en drittsekk om man ikke er dømt for noe, å snill selv om man har vært i fengsel ... Kunne ikke vært mere enig! Syns forøvrig Audun virker være en super type... Ønsker dere virkelig all mulig lykke:)
martaalise
martaalise,
Takk Maria <3 Så utrolig kjekt å høre! Det er han <3 verdens skjønneste! <3 takk igjen
nouw.com/martaalise
Anette
,
Du skriver fantastisk!! Alle innleggene som du legger ut blir satt stor pris på her : )
martaalise
martaalise,
Åhh takk <3 😃 så snill!
nouw.com/martaalise
helene
,
Du skriver fantastisk bra Marta, jeg liker alle inleggene dine, og leser de gjerne flere ganger om dagen om jeg har mulighet til det. du er utrolig flink til å formidle <3
martaalise
martaalise,
åhhh du er skjønn!!
nouw.com/martaalise