Mine mest leste innlegg fra juli-desember

Slutten på sommeren var en ordentlig blogg-måned. Lesertallene steg ganske greit oppover selv om det var sommer og jeg hadde innlegg jeg synes var veldig gøy å dele. Hadde topp motivasjon på både personlige og litt morsommere innlegg. Motivasjonen gikk litt nedover når vi kom til høsten for da var det dags for å fortelle om rettssaken, fengsel og at vi skulle på TV. Det var ikke like kjekt. Men selv om det har vært mange tøffe perioder så synes jeg at bloggen har vært en god mix. Her er de som ble lest mest leste fra slutten av sommeren og til nå. Om du vil lese mest leste fra februar-juni kan du trykke HER.

JULI

8 menn du ikke vil møte - Audun strikes again! Han er så morsom og skrev tidenes innlegg om ulike typer menn som man IKKE vil møte som kvinne. Ble skikkelig populært innlegg!

15 tips til sunnere ferie - Dette er sånne innlegg jeg elsker å lage! Så mye gøyere enn alt annet! Og enda bedre var det når det ble så godt tatt i mot! Elsker sommeren og kjenner ekstra på det nå, hvor mye jeg savner å blogge på den tiden.

Den søteste kjolen - Outfitbilder fra Roma. Er veldig glad i disse bildene forsatt.. Er vel en grunn til at jeg brukte en av bildene som header i sykt lang tid..

Klin kokkos-smoothie - Mest leste smoothie innlegget fra juli er denne og det forstår jeg godt. Audun fikset både ingrediensene og bildene!

5 salater du må prøve - Samlet alle salatene mine på ett innlegg og det var veldig populært i juli hvor alle vil være sunnest mulig.

AUGUST

Trender jeg hater - Tror jeg aldri har irritert på meg flere mennesker enn med dette innlegget. Berørte kanskje litt mange ved å si hva jeg synes er fint eller ikke. Folk glemmer å lese hva jeg skriver i begynnelsen av innlegget og går rett til angrep, haha. Fikk mange gode diskusjoner men tror vi alle kan si at smaken er som baken og man trenger ikke alltid å synes det samme.

Kjærlighetssorgen som tar livet av deg - Dere skriver ofte inn til meg men denne e-posten valgte jeg å poste slik at flere kunne se at man ikke er den eneste som har kjærlighetssorg.

Kjæresten min skal i fengsel - Innlegget hvor jeg fortalte sannheten akkurat slik den var.

Our great trips - Alle de fine turene våre samlet på ett sted. Får helt klart best respons på lister!

SEPTEMBER

Sexhandel i Norge - Min mening om prostitusjon i Norge og hvordan jeg ville ha løst det.

5 år i fengsel - Innlegg fra meg til Audun. Dette innlegget skrev jeg siste dagen i retten.

Å skrive at man har det bra når man ikke har det - Tiden vi gikk å ventet på dommen var hardt og enda hardere å skrive om..

De beste og verste årene av mitt liv - Dette innlegget lo jeg og gråt jeg meg gjennom... Glad jeg hadde bilder og gode historier til hvert kapittel for det ble et godt innlegg med mange lesere.

Fengselsfruer - Blogginnlegg som var dedikert til alle flotte damene som hver dag kjemper sin kamp..

OKTOBER

Mine beste Friends-øyeblikk - Gøyeste innlegget ever!! Skjønte etter dette innlegget at jeg ikke var den eneste som elsker Friends ♥

Fine tær på 30 minutter - Slik får du fine tær-innlegg!

Hun som alltid gir meg kjærlighetssorg - Dette innlegget ble lest nest mest ganger i oktober. Alle opplever kjærlighetssorg, men få klarer å sette ord på det slik som Melissa Horn. Verdens beste artist! Gleder meg sykt til februar for da skal vi på konsert med henne.

Tips til høstbordet - En av mine første diy-innlegg. Dette bordet delte jeg stolt for jeg synes det var veldig fint selv. Og til min glede ble det veldig godt tatt i mot av dere. Så mange fine tilbakemeldinger.

En søsters hjertesukk - Min lillesøster skrev et innlegg her inne på bloggen hvordan det var for henne å stå på sidelinjen å se alt vi gikk gjennom. Hun er jo en pårørende hun også.

I dag har vi fått fengselsdommen - Det innlegget alle ventet på kom til slutt, bare alt for seint. Men det ble likevel lest av veldig, veldig mange.

NOVEMBER

Fail deluxe - Haha, alle elsker stygge bilder og derfor er dette en suksess hver gang..

Kjære pappa - Innlegg jeg skrev på farsdagen til pappa. Ikke det at han leser eller leste det men godt å få det ut og kanskje flere av dere forstod hvordan forholdet vårt er og har vært. Flere av dere skrev inn til meg og jeg synes det var godt å vite at jeg ikke er den eneste med en fraværende/likegyldig pappa.

Å være meg selv er mer enn godt nok - Fikk årets fineste kommentar på bloggen og måtte poste den her på bloggen. #stolt

10 bursdager i fengsel - Audun skrev ett av de beste innleggene på bursdagen sin hvor han mimret tilbake. Han har vært inne i fengsel mange av de og det var veldig vemodig å lese hans historier. Jeg har alltid elsket bursdager, men skjønner hvorfor han ikke har gjort det.

Silikonpupper spørsmålsrunde - Var egentlig bare to-tre stk blogglesere som lurte på det med silikon, men var tydelig flere som lurte på de samme spørsmålene for innlegget ble lest mest i november. Kanskje pga bildene også, haha :-)

DESEMBER

9 julefilmer du må se - Mine favoritt julefilmer i ett innlegg! Håper noen av dere har sett disse i løpet av julen :-)

Desember barer - Litt annerledes julegodteri som jeg fant i en gammel bakebok å gjorde om. Ble så godt mottatt og delt overalt.

Takknemlig - Det skjer så mye grusomt i verden så det er viktig å stoppe opp å se hva man er takknemlig for. I mitt tilfelle er jeg så redd det snart skal ramme meg eller de nærmeste, om det snart er min tur.

To hjerter har blitt til ett - Et lite klisseinnlegg for å vise hvor skjønn og herlig kjæresten min er.

Hvilket innlegg var din favoritt?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Martha
,
Jeg er fru Martha fra Botswana, jeg ønsker å dele et vitnesbyrd om mitt liv til hver og en. Jeg var gift med min mann Mark, jeg elsker ham så mye vi har vært gift i 7 år nå med to barn. da han gikk for en ferie til Frankrike han mente en dame som heter Ashley, fortalte han meg at han ikke lenger er interessert i vårt ekteskap lenger. Jeg ble så forvirre og søker om hjelp, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre før jeg møtte min venn Farica og fortalte henne om mitt problem. Hun fortalte meg ikke å bekymre deg om det at hun hadde et lignende problem før, og introdusere meg til en mann kalt profet Ogbe som kastet en forbannelse over sin eks kjæreste og bringe ham tilbake til henne etter 3 dager. Farica be meg om å kontakte Profeten Ogbe. Jeg kontaktet ham for å hjelpe meg bringe tilbake min mann, og han spør meg om ikke å bekymre deg om det at gudene hans forgrunnen-fedre vil kjempe for meg. Han fortalte meg etter tre dager vil han gjenforene meg og min mann sammen. Etter tre dagers min mann ringte og fortalte meg at han kommer tilbake til søkt ut ting med meg, jeg var overraskelse da jeg så ham, og han begynte å gråte om tilgivelse. Akkurat nå er jeg den lykkeligste kvinnen på jorden for hva denne store profeten gjorde for meg og min mann, kan du ta kontakt med sin e-post: theangelsofsolution@gmail.com. Kontakt ham på noen problemer som:

(1) Hvis du vil ha din ex tilbake
(2) Hvis du alltid har dårlige drømmer.
(3) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret.
(4) Hvis du vil ha et barn.
(5) Herbal omsorg
(6) Du ønsker å være rik.
(7) Du ønsker å knytte din mann / kone å være din for alltid.
(8) Hvis du trenger økonomisk bistand.
(9) La folk adlyde dine ord og gjør ditt ønske
(10) Sak løse E.T.C

Kontakte ham igjen på theangelsofsolution@gmail.com og bli velsignet ...
theresa
,
Min takknemlighet til den store DR OGUN for å gi meg muligheten til å teste fra hans makt. Jeg lurte på hvorfor mest vellykkede folk snakker om ham selv i min nabolag om hvordan han har ført tilbake ex-elskere og få dem til å oppnå sine tapte muligheter og vært vellykket i alt de gjør. Jeg tviler på noen ikke før jeg prøvde sin kraft i forrige måned via e-posten hans (LOVESPELLTEMPLEE@GMAIL.COM). Dr. OGUN drev en gjenforeningstroll og tok tilbake David etter tre måneder etter separasjonen innen tre dager som han lovet. Jeg lover å dele hans takknemlighet ... .. Kontakt ham og del ditt vitnesbyrd, .... LOVESPELLTEMPLEE@GMAIL.COM også på følgende problemer 1) Hvis du vil ha din ex tilbake. (2) hvis du alltid har dårlige drømmer. (3) Du vil bli markedsført på kontoret din. (4) Du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg. (5) Hvis du vil ha et barn. (6) Du vil være rik. (7) Du vil knytte din mann / kone til å være din for alltid. (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp. (9) Hvordan du ble svindlet, og du vil gjenopprette, mistet du penger. (10) hvis du vil stoppe skilsmissen din. (11) Hvis du vil skille ektemannen din. (12) hvis du ønsker at dine ønsker skal gis. (13) Graviditet staver for å tenke baby (14) Garanterer deg å vinne de fryktelige rettssaken og skilsmisse uansett hvilken scene (15) Stopp ekteskapet eller forholdet ditt fra å bryte fra hverandre. E-postadressen er igjen lovespelltemplee@gmail.com
Cherry Benoit
,
Livet mitt har vært så positivt siden jeg møtte deg. Jeg tenkte nesten at det ikke var noe håp om å gjenforenes med min kone. Men jeg leste disse gode anmeldelsene om arbeidet ditt, og kjøpte en ekstra spell. Jeg la all min tro på deg og fulgte dine instruksjoner til brevet. Vi er lykkeligere nå enn noen gang. Alt ser perfekt og så naturlig ut! Det er det jeg elsker med trylleformularen din. Takk for din hjelp Dr. Ilekhojie for din tid, for deg som bryr deg og ditt vakre hjerte. Hvis du trenger lignende hjelp, vennligst kontakt Dr Ilekhojie WhatsApp Dr Ilekhojie på +2348147400259 eller e-post gethelp05@gmail.com
Pella Gonzalez
,
Dr Ilekhojie SOM HJELPER MIG SPAR MITT FORHOLD. TEKST ELLER LEGG HIM OPP PÅ WHATSAPP: 2348147400259

Jeg vil vitne om en flott og kraftig stavebeslag som mannen min forlot meg og barna i 2 uker da jeg ringte ham han ikke hentet da han kom hjem den tredje uken han fortalte meg at han ville ha en skilsmisse, jeg var så trist Jeg gråt hele natten, han dro igjen, jeg var så ensom dagen etter jeg lette etter noe på nettet da jeg fant en stavebeslag kalt Dr Ilekhojie som har hjulpet så mange mennesker med problemene sine, så jeg kontaktet ham med problemene mine, han fortalte at det vil ta 24 timer og mannen min vil være tilbake til meg, jeg gjorde alle ting han ba meg gjøre, og dagen etter kom mannen min tilbake og knelte og ba han kansellerte skilsmissen, vi er nå glade sammen. kontakt ham på WhatsApp Dr Ilekhojie på 2348147400259 eller e-post gethelp05@gmail.com