Mine mest leste innlegg fra februar-juni

I februar har jeg blogget i ett år. Startet allerede på denne tiden i fjor og blogget kun for meg selv. Istedenfor å publisere å vise det til alle, bare lagret jeg innleggene på utkast og hadde de kun for meg selv. Det var så herlig å skrive, dele uten å dele, ta bilder og nyte bloggen på min måte før jeg var klar for mitt første innlegg offentlig. Mitt første innlegg ble publisert 14.februar og jeg hadde på den tiden 10-15 lesere, haha :-) Her er mine beste innlegg fra starten av bloggen til sommeren. (Valgte å dele det opp så det ikke ble så langt innlegg). Trykk på linken nedover for å komme til innlegget.

FEBRUAR

Argentina here we come - Dette innlegget var det første jeg valgte å åpne meg skikkelig opp på bloggen. Her fortalte jeg om reisen vår til Argentina og at forholdet mellom meg og pappa ikke er eller har vært noe bra. Dette valgte jeg også å legge ut på facebook og fikk så utrolig stor respons..

Luz y Estrella - Dette var kanskje det hardeste innlegget jeg skrev på den tiden og jeg husker jeg var så lei meg. Familien min i Argentina lever utrolig fattig og kulturforskjellene var så utrolig store. Jeg er glad jeg dokumenterte alt men det er forferdelig å se noen som står meg så nært ha det så forferdelig. Likevel er de lykkelige og familiekjære, selv om hver dag er en kamp for å få nok mat på bordet.

MARS

Starten på forelskelsen - Mitt første klisseinnlegg fra meg til bloggen. Dette er beskrivelse av første tiden med Audun når vi var forelsket. Hvor jeg var, hva vi gjorde og hvordan det ble. Elsker den historien.

UKE I etter operasjonen - Mars bestod også mye av kropp og hysteri. Jeg fant ut at jeg plutselig ville ta det å endre på kroppen til nye høyder og fikk med meg Audun på fettsuging i Estland. Har alltid vært litt delt på det men jeg hoppet i det og blogget om det. Det skapte selvfølgelig store lesertall og det var så mange som også tenkte på det.

100 ting jeg elsker - Vet ikke helt hvorfor dette var et av de mest leste i mars.. Men kanskje fordi det var underholderne og man ble litt bedre kjent med meg på en annerledes måte?

APRIL

En dag kommer fortiden til å innhente Audun - Dette er sikkert ett av de fineste men mest triste klisseinnlegg. Jeg prøve på mange måter å forteller at Audun en dag skal i fengsel, mens mange andre trodde jeg var redd for at noen andre damer skulle stjele han i fra meg. Men klarte ikke helt å uttrykke meg riktig for jeg ville ikke avsløre alt. Det var litt sårt men jeg er glad for at det er ute av skapet nå.

Topp 10 sunne desserter - Dette innlegget liker jeg selv godt for det er mine favoritter som jeg trygt kan dele med de som ikke vil spise usunt men vil likevel kose seg. Gøy at det fikk så stort lesertall, kanskje pga overskriften og bilde.

MAI

Oppsummering fra Egypt - Jeg elsker å blogge om reiser og dere elsker å lese om de! Det er ikke bare dette innlegget fra reise som har blitt lest mye men måtte velge ett så det ikke ble kun reise på dette innlegget.

Dette misliker vi menn sterkt med dere damer - Dette innlegget har Audun skrevet og det ble så mange sterke reaksjoner på det. Selv synes jeg dette er super morsomt, men også en liten merkelapp til oss kvinner. Elsker Audun sine innlegg!

Eksotisk ananas-smoothie - Denne jeg sett andre har delt på sine sider, så gøy! Det er kanskje den beste smoothien jeg noensinne har laget så jeg skjønner at andre liker den også! Ekstra gøy at den kun ble laget av det jeg elsker og hadde i kjøleskapet, med andre ord, er oppskriften min :-)

JUNI

Kristiansand by day - Første gang jeg tok bilder med den nye linsen min. Det ble veldig godt tatt i mot :-)

Et lite tilbakeblikk - Haha, bilder fra 2007 til nå... Ikke de fineste bildene, men beskriver godt hvordan jeg så ut når jeg var mindre..

A guide to Palma de Mallorca - Dette er ett av de innleggene jeg har jobbet lengst med. Fikk også veldig mye hjelp av mamma for å få det perfekt. Det er en reiseguide som passer for de som vil gjøre litt andre ting enn å sole seg og bade i Mallorca.

Hva var ditt favorittinnlegg og hvorfor?

De som er lest mest av alle finner du på "Best of" på hovedmenyen. Valgte å ikke ta de med alle her for da blir det så mye repetisjon. Men innlegget om bacheloroppgaven min, "å bli forelsket i noen som har kjæreste", mobbingen på Risør barneskole og "når pappa kaller mamma for hore" er kanskje topp mest leste her inne.

Marta Alise

Liker

Kommentarer