mine mars-pins

this make me so happy

Er det noe jeg ikke har delt med dere, så er det marspinsa mine. Kanskje litt i det seneste laget, men tiden flyr her nede. I mars fikk jeg skikkelig inspirasjon fra disse bildene. Det kan kanskje forklare hvorfor alle plaggene jeg har kjøpt, har hatt blomster på seg, hehe :-) Det er jo så nydelig!

I dag har vi vært på stranden i hele dag. Vi rakk heldigvis en god treningsøkt før det og i dag var vinden nesten helt borte. Nå begynner flere og flere å bade i vannet og jeg får vel starte å gjøre meg klar til det jeg også. På vei hjem fra stranden hørte vi noen skikkelig hyl fra en bil. Vi kikket bort og der holdt en mann på å løpe i ring rundt bilen mens han skrek i telefonen. Vi gikk bort og spurte han om det gikk bra. Vi trodde han kanskje hadde fått heteslag eller noe lignende, for han så helt gal ut. Men så fortalte han at han hadde blitt ranet i lyskrysset. Stakkars! Også midt på dagen! En dame hadde kommet bort og snakket med han også hadde noen andre åpnet døren på andre siden og tatt lommeboken hans. Uff :-( Håper han hadde forsikring!

Jaja.. I kveld har vi spist middag og nå skal vi se Sex and The City. Sykt deilig å ta noen rolige kvelder også. De har en veldig koselig leilighet og vi koser oss kjempe masse sammen. Audun kom frem i dag tidlig og har allerede vært på barnehjem nært Mosul. Alt blir dokumentert med både TV og bladet ViMenn, så det er litt gøy da :-) Oppdaterer dere når jeg vet mer <3 :-)

________________________________________________________________________

For flere pins se HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

kamillahaaland
kamillahaaland,
Så herlig dørmatte😍
nouw.com/kamillahaaland
A
,
Åy... håper at det gikk bra med mannen...