mine kvelder

Jeg kommer hjem. Forter meg og rydder litt over alt. Plukker opp det jeg rotet til før jeg dro ut i all hast tidligere i dag. Jeg sprayer over kjøkkenbenken og gjør det finest mulig. Jeg løper bort til sofaen, slår på putene og bretter sammen teppet. Jeg sprayer over sofabordet. Det jævla glassbordet altså. Det må sprayes hver dag og jeg vet at du hater når det er fingermerker og smuler på det. Du er den ryddigste mannen jeg noen gang har kjent og jeg elsker det. Du er sånn perfekt-ryddig-menneske. Ikke for mye og ikke slik at jeg må mase. Jeg trenger aldri å mase for du ser det selv og mer enn meg av og til. En støvsug der og en oppvask der. Jeg tenker alltid at jeg er så heldig, for alle andre klager over hvor uryddig og late mannfolk er. Jeg tenner på lys for jeg vet du elsker stearinlys. Jeg senker lyset i taket og løper bort på kjøkkenet igjen. Hva godt kan jeg lage til deg. Hva godt kan jeg koke sammen av det jeg har i kjøleskapet sånn at du elsker meg enda mer.. Jeg vet du sluker alt og blir fornøyd, men jeg elsker å dille og dalle for deg. Og jeg elsker at du elsker maten min uansett hva. Jeg dekker på bordet, rydder alle skoene i gangen (shitt, vi har mye sko for å bare være to stk!), vasker over badet og sprayer med litt god duft.. Det skal se finest mulig ut når du kommer.

Jeg løper inn på rommet og skifter. Jeg skal ikke gå med slitne bukser og stor genser når du kommer hjem. Nei, jeg skal være fin og ren. Du skal kaste deg over meg og kysse meg ihjel! Jeg går inn på badet, tar på meg parfymen du kjøpte til meg til jul. Du kommenterer alltid stolt over lukten min når jeg har på meg den, og spør om det er den du kjøpte til meg.. Med ett stort glis mens du stryker meg over kinnet.. Du liker at jeg liker det du kjøper til meg...

På badet ser jeg over ansiktet mitt. Jeg trenger ikke så mye sminke, for du liker meg best helt fri for det. Men jeg ser over at jeg ser fin ut og grer håret slik at du kan stryke over det når vi ser film - slik du elsker å gjøre. Jeg setter meg i sofaen og tar på Friends. Ligger meg naturlig til rette.. Du tror alltid at jeg er en sånn vidunderkvinne som bare fikser alt på ett øyeblikk.. Men du skulle bare visst alt jeg gjør og alle tanker jeg har før du kommer hjem.. Tenk, det har gått snart 3,5 år.. Og jeg ønsker forsatt å imponere deg.. Jeg vil være det beste du vet. Jeg ligger meg litt fint på sofaen.. Venter på at du skal komme hjem.. Ser mot døren.. Ser ut av vinduet om jeg hører noe.. Ser bort på døren igjen. Ahh, kan du komme snart.. Jeg har sommerfugler i magen når jeg tenker på deg.. Men så kommer du aldri... I hvertfall ikke nå..

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Nomadjournal
Nomadjournal,
Uff, for en trist følelse. Håper at han snart kommer tilbake ❤️
nouw.com/nomadjournal
maylisee
maylisee,
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Utrolig fint skrevet❤️
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
Takk C <3<3<3
nouw.com/martaalise
EirinJulie
EirinJulie,