Mine juni-mål

​Hei dere! Nå har jeg satt sammen 5 treningsrelaterte og viktige mål jeg har for juni! Som kanskje noen av dere vet er juni min måned. Jeg har bursdag den 17 og da blir det selvfølgelig litt fest og kake, men innen den tid vil jeg gjerne stå på og utnytte at vi er i en sommer måned med forhåpentligvis mye sol og herlig vær! Da er alt mye lettere, ikke sant? Jeg har fokusert mye på kosthold i noen mnd og det har gått sånn halvveis synes jeg. Men noe som har gått veldig bra er treningen hvor jeg har trent omtrent hver dag og opptil to økter hver dag i snart to måneder. Dette vil jeg forsette med og håper dere hopper på toget med meg. Her er mine 5 mål:

Trene 30-60 minutter hver dag

Dette er mitt hovedmål og jeg håper dere joiner meg! Vi har alle en halvtime/time til overs. La oss bevege oss slik at vi svetter hver dag!

Jogge annen hver dag

Det å gå tur er super bra men jeg vil gjerne speede opp annen hver dag med enten jogging eller hopping i trapper. Sistnevnte har vi ikke gjort på over en uke, så det gleder jeg meg ekstra til!

Trene styrke hjemme

Dette er jeg alt for dårlig på. Fra nå av skal jeg bli flinkere å joine Audun når han tar øvelser hjemme i stuen før eller etter økten.

Spise sunt 6 av 7 dager

Forrige juni var jeg SÅ flink. Det var da jeg gikk på 17 dagers dietten for første gang og var så streng! Håper jeg er like flink nå i juni!

Variere treningen

Svømming, hopping i trapper, jogging, gå-turer, sykling, styrke, zumba. Jeg skal bli flinkere til å variere treningen. Jeg er ofte slik at jeg faller for en ting i ett par uker/noen mnd, også går jeg lei å begynner på noe annet. Akkurat nå er det jogging og før jul var det svømming.. Men jeg vil gjerne variere hver treningsøkt så jeg ikke går lei.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Dette håper jeg og tror virkelig på deg at du klarer!😊 Du er ei jente som ikke gir seg så lett❤️👏🏼
martaalise
martaalise,
:D Takk for det Helene! Nei har jo snapchat med flere tusen "politier" haha, så dette må jeg klare nå når jeg har sagt det!
nouw.com/martaalise
Silje
,
Lykke til : )
martaalise
martaalise,
Takk! I need it!
nouw.com/martaalise
celinastamper
celinastamper,
Lykke til! Burde vel gjøre noe av det samme selv 😃
nouw.com/celinastamper
martaalise
martaalise,
Ja bli med 😍❤
nouw.com/martaalise