mine januar-pins

Hei fine mennesker på andre siden. I dag har jeg og Audun trent yoga, spist laks, ryddet, jobbet og sett noen episoder av How to get away with murder. Vi er helt hekta!! Har dere sett den serien? Vi er snart ferdig med sesong 2 og da vet jeg ikke hva vi skal finne på.. Vi ser jo kun det som er på Netflix og TV2sumo, og jeg kan ikke si at det er lett å finne en god serie som begge liker.. Hehe.

Som dere vet, så elsker jeg Pinterest og siden i høst har jeg vist dere mine favoritter i løpet av siste del av hver måned. I januar har "unicorn-pins" tatt mye av oppmerksomheten min og jeg drømmer meg så bort når jeg ser på disse bildene. Elsker pastellfarger og jeg synes det er så inspirerende at noen lager mat med disse deilige fargene. Tror jeg må prøve med på en sånn unicorn is når sommeren kommer.

I morgen er det februar alt.. Tenk at vi er ferdig med 1/12 del av året! Jeg skal ta en liten oppsummering på januar snart for det har jo skjedd litt. Jeg har blant annet blitt blond, haha, jeg har vært veldig dedikert til yoga, vi har feiret svigerfar, begynt å gå turer igjen, fått det skikkelig fint her hjemme osv +++. Ja, jeg må lage innlegg og ikke røpe alt nå :-)

Gleder dere dere til en ny måned? Februar synes jeg er fin for det er da det er valentinsdag også begynner det å bli litt lysere. Jeg vil lukte vår, se farger og legge vekk lue, hansker og skjerf! Flere som er med meg? Det jeg liker også er at februar er kort. Så da er vår og sommer nærmere enn vi tror..


Les også:

mine septemberpins

mine oktoberpins

mine novemberpins

mine desemberpins

___________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Marte
,
Gleder meg til februar, 14 februar 😍🎈😃😃
martaalise
martaalise,
irenekeser
irenekeser,
Her var det mye fint! Spesielt de jordbærene, mm..
nouw.com/irenekeser