mine favoritter fra i natt

God mandag dere! Er dere klare til å kick-starte uken? Jeg er nå, men slet litt i dag morges. For første gang på lenge har vi ingen planer denne uken. Vi skal feire svigerfar på lørdag, men det tror jeg er det eneste. Til neste uke blir ting litt mer travelt..

Fikk dere med dere Golden Globe i går? Jeg har aldri laget plass til det her på bloggen men jeg har alltid vært veldig opptatt av prisutdelinger. Ikke kjendisene, prisene og filmene, men selve antrekkene. Kjolene. Ahhh! Jeg drømmer meg bort! Elsker å se gjennom de flere ganger også velge meg noen favoritter. Og istedenfor å bare holde det til meg selv, tenkte jeg å vise dere hvilke antrekk jeg likte best.

Vi hadde på Golde Globe i bakgrunnen i en liten halvtime i går natt mens Audun tok opp noen lamper, men så gikk vi i å la oss. Det er ikke så gøy selve utdelingen for den går litt tregt.. Ser dere på den?

Mine favoritter fra i natt er absolutt Sofia Vergara, for en kjole! Gina Rodriguez sin sølv kjole over her er også helt nydelig! Glitter, glitter, glitter!

(foto: People)

Hvilken er din favoritt? Det er mange, mange flere antrekk enn disse! Jeg tok bare de kjolene som jeg synes var finest og som kledde personen best. Det er ikke alltid at en fin kjole passer hvilken som helst kropp. Og vi har vel alle tatt på oss noe en gang som ikke er like flatterende som vi kanskje hadde ønsket... Eller hva? :-)

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker