Mine favoritt musikkvideoer

Husker dere de fantastiske musikkvideoene når vi var yngre? Haha, jeg ler hver gang jeg tar meg tid til å se på de. De er jo så latterlige mange av de, men så morsomme og herlige. Bringer mange minner tilbake ♥ De var så mye mer kreative før synes jeg! Så mange kostymer, forskjellige scener og sinnssykt kule danser! Jeg ser aldri på musikkvideoer lengre og om jeg gjør det så er det de gamle som var pop når jeg var liten. Her er de jeg husker mest og som jeg ofte får på hjernen - selv 10 år etter! <

AQUA - Jeg elsker de fleste sangene til Aqua og musikkvideoene var enda gøyere! Så mange farger og forskjellige scener og antrekk. Det var aldri kjedelig!

Backstreet Boys - Alle hadde en i denne gruppen de var forelsket i. Jeg var aldri forelsket i disse, synes de var så stygge alle sammen for de så så slemme ut. Men jeg elsket flere av sangene deres selvom jeg ikke helt forstod hva de sang om. De er også gode dansere og det var alltid underholderne å se på!
Stacey Orrico - Hvor er hun blitt av? Jeg elsket denne jenten og syntes at tekstene hennes hadde så mening. Theres gotta be more to life var min favoritt!

Spice Girls - "Wannabe" er kanskje den sangen jeg har danset mest til i løpet av livet mitt. Herregud som vi tok av til denne sangen! Husker vi også fremførte på barneskolen med "wannabe" og vi var hver vår spice girl. Jeg var selvfølgelig Mel B, jeg var jo mørkest tross alt :-) Gode minner!

Ricky Martin - Alle jenter elsket jo Ricky Martin, meg inkludert. Vi hadde alltid musikken hans på i stuen og vi danset med mamma og de. Hun sa alltid at han var homo men trodde det ikke før han faktisk kom ut 10 år senere. Tror mange ble skuffet da, haha. Han beveget jo seg så sensuelt og var veldig flink til å sette ord på følelsene sine gjennom musikken - så burde kanskje skjønt det.

Britney Spears - min favorittartist! Jeg har alltid villet være Britney. Hun var så perfekt og jeg drømte meg bort når jeg hørte på hennes sanger. Jeg kunne de på rams og så musikkvideoene hennes helt til jeg kunne vært dansetrinn utenat! Hadde også store plakater av henne som jeg fikk i bladet TOPP. ELSKET BRITNEY - and still do!

Pussycat Dolls - Denne musikkvideoen er jo litt nyere enn de andre men denne så jeg også på repeat helt til jeg kunne trinnene! Husker jeg elsket denne koreografien og det gjør jeg enda. Så sexy og så proff!

Shakira - Hun var også en favoritt når jeg var yngre men jeg hørte på henne lenge før alle andre gjorde det. Hun sang jo alltid på spansk før og vi hadde spansk TV hjemme. Så når jeg hadde venninner på besøk og satt på Shakira så synes de at musikken hennes var så rar - haha. Tortura med Alejandro Sanz og Shakira ble laget etter at hun også ble stor i Norge men den tok aldri skikkelig av slik som i de spansktalende landene. Den er i hvertfall en av mine favoritter og jeg er veldig fan av både Alejandro Sanz og Shakira - to store artister i den latinske verden.

Hvilke musikkartister og musikkvideoer var dine favoritter når du var yngre?

Marta Alise

Liker

Kommentarer