mine desemberpins

Tenk at vi er i januar om under en uke! I ett nytt år... Jeg kan ikke tro at 2016 snart er forbi. Dette året har vært både fint og fælt på en å samme tid! Kan lage innlegg på det senere men akkurat nå tenkte jeg å vise dere mine desemberpins som er veldig inspirert til nettopp å feire nyttårsaften. Personlig synes jeg nyttårsaften er veldig oppskrytt. På en eller annen måte blir jeg alltid skuffa og har en følelse over at mange er i samme båt? Man tenker alltid at det blir en helt syk fest siden det er siste dagen i året, men så blir det som en helt vanlig fest. Hjelper kanskje å ikke ha for høye forventninger men det får bli til neste år for i år skal vi ha en stor fest hjemme hos mamma. Så ja, jeg har forventninger - kan man si! Men vi skal få besøk av folk jeg VET er gøye å være med så bekymrer meg ikke for en døll fest!
Bilder jeg har pinnet mest i desember er helt klart jule og nyttårsbilder, men siden jeg hadde julebilder for novemberpins-innlegget så har jeg kun nyttårspins nå :-) Enkelt og greit! I fjor feiret vi nyttårssaften i Arendal, for da hadde vi akkurat flyttet inn i nåværende leilighet. Kvelden ble veldig enkel men koselig og romantisk. Vi spiste deilig middag hjemme (i en møbelløs leilighet), før vi gikk ut klokken 12 for å se på fyrverkeri. Vi dro også en liten tur på byen i Arendal for å ta ett par drinker men kvelden endte tidlig. Eller, i 2 tiden - som er tidlig for å være nyttårsaften, haha :-)
Personlig liker jeg gull, hvitt og sort til nyttårsaften! Synes det gir en magisk og festlig stemning, samtidig som det bevarer litt klasse om dere skjønner hva jeg mener? Vet ikke helt hva farger vi skal pynte med i år - siden vi er hos mamma. Men vi skal definitivt gjøre det fint her. Vi har kjøpt inn litt drikke og jeg tror jeg skal gå med fløyelsdressen min. Så da mangler jeg kun å finne ut hvordan jeg skal være på håret! Må ha noe jeg ikke går med ellers. På julaften hadde jeg høy hestehale, noe som jeg alltid ellers går med så på siste dagen i året vil jeg være litt crazy... Har dere forslag? :-)

Nå skal jeg slutte å skravle... Vi skal spise pizza også se litt Harry Potter! Blogges senere!

__________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Sara
,
Totally agree. Vi feirer i Trondheim dette året. Med venner og familie. Ingen ubgdomsfyll og frustrert leiting etter fest her heller, haha
Little sunshine
,
Inspo!!!