Mine beste makeup-tips

Vask kostene dine en gang annen hver mnd

Dette var jeg ikke flink til før. Da vasket jeg sminkekostene mine en gang i året. Men jeg føler jeg slipper mye av urenheter i huden fordi jeg er flink til å ta vare på børstene mine. Jeg vasker de så lett som med min egen shampo og balsam, skylder de godt også tørker de over natten.

Ta av sminken før sengetid

Huden bør få puste om nettene. Vask ansiktet med en varm duk og gjerne rens slik at huden er ren og pen når du går å legger deg.

Husk sminkefrie dager

Dette er kanskje mitt aller, aller beste tips! Sminkefrie dager er de beste! Det er kanskje veldig enkelt for meg å si som ikke går på jobb og skole hver dag, men selv om jeg går ut av huset og må treffe andre, så prøver jeg å ikke sminke meg hver dag. Jeg vil si at jeg sminker meg 2-3 dager i uken og ellers går jeg bar. På denne måten blir huden min veldig fin og enkel å ha med å gjøre. Bortsett fra når jeg er veldig stresset eller har rødehavet på besøk.. Da er det en annen sak.

Ikke bruk gammel sminke

Alle som er glad i sminke har mye sminke.. Men av og til har vi for mye av det gode, for sminke går faktisk ut på dato og burde ikke bli brukt når det har lagt i flere år i en skuff. Vær flink å bytte ut gammel sminke slik at du ikke får uren hud eller øyeinfeksjon.

Hvite tenner

Jeg elsker ett hvitt smil og det kan alltids fikses med tannbleking. Men om du ikke ønsker å ta tannbleking er ett tips å bruke lebestifter med rødlige toner. Rødt gir en fin kontrast til hvitt mens rosa gjør tennene gulere. Jeg hater sistnevnte for rosa lepper er jo veldig, veldig fint! Men jeg holder meg unna og prøver å finne sterke lebestifter med rødlige toner, knall rosa går også!

Bestem deg for hva du vil fremheve

Det blir litt for voldsomt å ha 10 lag med sort øyenskygge + rosa kinn + kraftige øyenbrym + røde lepper. Bestem deg for om du vil fremheve øynene med øyenskygge, eyeliner og vipper eller kraftige lepper med en sterk farge feks. Man skal være veldig god med sminke for å få det til å se fint ut når man fremhever 10 ting i ansiktet.

Vaselin

Er det noe som er viktig for meg (og audun), så er det å ha kysseklare lepper til en hver tid. De skal være myke og deilig. Så hver kveld før jeg legger meg smører jeg meg med vaselin slik at jeg sover med det om natten.

Solkysset hud

..med solfaktor selvfølgelig. Jeg synes selv at et ansikt som er litt berørt av solen er mye finere. Man trenger ikke å være knallbrun men er man litt brun så slipper man å bruke ett tonn med sminke og man får en helt naturlig glød i huden. Perfekt at sommeren er her! Kom dere ut 😂👏

Hva er deres beste sminketips?

Stikk gjerne innom i morgen, da skal jeg ha konkurranse hvor to av dere kan vinne vippe-extensions hos Beauty House Oslo til en verdi av 1490 ,-!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

irenekeser
irenekeser,
Flotte tips! Gleder meg til konkurransen i morra. Alltid hatt lyst til å prøve vippe extensions.
nouw.com/irenekeser
Helene
,
Mange fine tips, er kanskje ikke den flinkeste på og bytte ut sminken, men har blitt bedre på å vaske kostene, de jeg bruker ofte vasker jeg oftere, jeg kan gå uker mellom jeg sminker meg i fjeset, gjør det egentlig bare vist jeg skal noe spesielt eller om jeg virkelig føler for det en dag, men har forsatt problemhud -_- enda ikke funnet vidunderkuren haha! og blir seriøst aldri brun i fjeset, irriterende. Du gløder :*
martaalise
martaalise,
Du kan få noen pigmenter av meg <3 Jeg blir brun i fjeset, MEN pannen min blir helt svart. Det er det eneste i ansiktet jeg ikke sminker så mye 😋 blir helt rart fordi kinnene mine spesielt får ikke farge, haha!
nouw.com/martaalise
Mina Larsen
,
Kjempe fine tips
martaalise
martaalise,